Visual merchandiser

onsdag 5 oktober 2011

Tävla och vinn!



Snart är jag uppe i 500 000 besökare
Det är så kul att ni är så många som vill hälsa på mig!
Ni skriver snälla små rader, peppar mig och är härligt sällskap här i bloggvärlden. 
Ni är även många därute som bjuder på egna underbara bloggar, och många av dem har jag varit in på genom åren. Vissa har jag träffat på riktigt. Jag har ju faktiskt glömt bort att fira 3 år kommer jag på nu i skrivande stund. Inte för att jag kom ihåg att fira 2 år tror jag. Vi får väl fira det också.

Nå, mitt sätt att tacka er för alla ord och besök är att fixa lite härliga tävlingar till er. Tyvärr så kan ju inte alla vinna, men alla kan få en chans i alla fall. Och det kommer fler tävlingar. Först ut är Hemlängtan där det går att vinna ett presentkort på 500 kr. På bilden ovan ser ni mina personliga favoriter! Hemlängtan har även en hel del fina böcker av Leila Lindholm, Saltå Kvarn, Systrarna Eisenman och Per Morberg. 

För att medverka gör du såhär:

Titta in på Hemlängtans hemsida och spana in vad du skulle shoppa om du vann 
och nämn detta tillsammans ditt namn bland kommentarerna i detta inlägg. 


Tävlingen pågår t.om söndagen den 16 oktober 2011. 


Tävlingen är avslutad

Lycka till!

Ps.. du behöver inte ha en blogg för att tävla!

84 kommentarer:

Carina Storm sa...

Tack för en mycket fin och inspirerade blogg!
Självklart vill jag vara med och tävla och om jag vinner skulle jag beställa två stycken örngott från Shyness. Antingen Dawn eller Daisy i blått.

Hoppas på tur!
Mvh Carina Storm

Fröken K och livet på landet sa...

Oj, himmel vilken underbar tävling!

Så svårt att välja...finns så mycket fint. Om jag blev den lyckliga vinnaren skulle jag gärna vilja ha ett vitt sopset som kunde stå framme då tre små trollungar hjälps åt att hålla våra golv ständigt nersmulade!

TACK för en underbar blogg!

Bästa hälsningar Karin från Borås

Pillan sa...

Hej! Åh vilken fin tävling. Självklart är jag med. Jag skulle välja lite blandade ljuslyktor att kunna piffa med nu när höstmörkret faller på. Att tända en massa ljus på kvällarna är ett måste för mig hela hösten och vintern, så mysigt!

Tack för en väldigt inspirerande blogg.

Mvh/ Pernilla

Anonym sa...

Oh då skulle jag bland annat köpa doftljus, mmm älskar doftljus. Finns det något mysigare än att ligga i soffan under en filt titta på en fladdrande ljuslåga o bara vara, total avkoppling.

Kram
Elinor

Lantligt i smultronbacken sa...

Åhh, det är inte så konstigt att du har så många besökare. Jag är en av dem som dagligen kikar in hos dig.

Om jag skulle vinna ett presentkort så skulle jag nog köpa den runda vita mattan med virkad kant & den cremevita hängaren med tre krokar

Kram Teres

Unknown sa...

Hejsan

Jag skulle köpa en pläd style - pläd beige å mysa under i soffan i höst!

Håller tummarna!

Ina
Liten Å Stor

Sofia sa...

Hej hopp!
Jag vill vara med! :)
Det grå sopsetet skulle genast få flytta hem till mig om jag blev den lyckliga vinnaren!
Kram på dig! /Sofia

Brunkullan sa...

Såklart jag vill vara med:)

Jag skulle köpa den fina tvålpumpen, den rosa necessären och massa fin förvaring till nya badrummet:)

Kram Susanne

smile sa...

Välkommenskylt i aluminíum, prickiga boxar, boxar med stjärnor, kvadratiska aluminiumboxar, grå blomkudde...oj, skulle jag bara välja EN grej? Det kan jag inte!

Jag håller tummarna och önskar dig en fortsatt trevlig vecka.
:-)

Mikaela sa...

Vilken rolig tävling! Finns ju så mycket fint på sidan att det är svårt att välja. Men de mönstrade fatet och skålen i aluminium är absolut något som skulle kunna få flytta in hos mig! Eller ett sop-set i trä, som inte faller isär som det jag har nu ;) /Mikaela

Erika sa...

Det första jag gjorde var att klicka in på kategorin barn. Sedan kände jag att näe det får bli något till mig istället. Vad väljer jag då? Jo ett grått sopset :)

Kul att man får tävla utan blogg!

/erika

Anonym sa...

Oj vad mycket fint det finns på Hemlängtan.
Jag skulle nog ändå helst välja Style Pläd Grå eller Ljuslyktor i glas från Blommingville.

Hoppas jag är en turknutte denna gång!

Bästa hälsn Johanna, Örebro

Frida sa...

GRATTIS till så otroligt många inspirerade besökare på din blogg!

Vilken tävling! Jag har surfat runt på hemlängtan länge nu och det finns så mycket som jag skulle vilja flyttade hem till mig på pilgatan....Men om jag vann skulle jag vilja ha något att sopa undan smulorna från Ollebollebus med!
Sopset vit Iris hantverk, formgiven av Tove Adman och Hans Edblad.

Önskar dig en fortsatt trevlig kväll!

Kram Frida

Lilla huset på prärien sa...

STORT GRATTIS TILL DIG! Vad kul med så många besökare. Och vilket fint pris! Jag hade absolut velat önska mig ett sådant där svart sopset från Iris hantverk... http://hemlangtan.com/sopsetsvart-p-115.html?cPath=63

Superläckert!

Kram Jenny

Elin J-H sa...

En underbar tväling i en underbar blogg;) Om jag skulle vinna skulle jag köpa en trådgorg dit jag skulle stoppa ner Leilas bok One more slice och till sist för att glädja dottern, en såpbubblemaskin!En mysig höst önskar jag dig!

//Elin ( elinhagy@hotmail.com )

Johanna sa...

Stort grattis till dig, glad för dig. Jag skulle genast unna mig "min egen trädgårdsbok" och äppelhållaren. Som ganska nybliven trädgårsägare är jag KÄR i min trädgård och ägnar alla min ickebakande, blöjbytande tid där, ren energikick för själen.
Nålväl, ha det så gott och hoppas det går lika bra för bloggen i framtiden. Mvh Johanna

Stenmur & Gärdsgård sa...

Hej rara! Vad kul att du kom ihåg mig... Mmm vi hade nog hållt på lika länge om jag fortsatt...men jag är långt ifrån dig... Du är jätte duktig. Nu kommer min bara handla om vårat husbygge och på ett väldigt enkelt plan...mest för min egen skull och för dom jag saknat och tycker om...
Om jag skulle få chansen, vet du att jag fastnade för toalettborsten med betongkopp, kanske för att jag idag suttit och planerat och det är just betonggolvet som är på tapeten nu... den skulle passa klockrent där i vår gästtoa.
Många kramar och stort grattis till dig!
Malin

Life Of An Angel sa...

Vilken fin tävling! Givetvis vill jag bara med och tävla men att välja vad man skulle köpa för presentkortet är allt annat än lätt! Just nu är vi riktigt inne i röjartagen här hemma så just nu är det stor fokus på saker relaterade till just det. Förvaring, förvaring och åter igen förvaring. De runda aluminiumburkarna är ju verkligen hur fina som helst och jag hade gärna förvarat mina skarfar i de gråbruna runda pappaskarna. Hittade även silvriga krokar som var heeeelt underbara. Japp så får det nog bli.. Lite smått och gott i härlig ordning och reda anda. :)

Nilla sa...

Hej,

Vilken rolig tävling :) Om jag skulle ha turen på min sida skulle jag välja ett sopset i grått, nu får jag vara ärlig och godkänna att jag inte har något sopset utan jämt drar fram dammsugaren, pinsamt jag vet! Men vi hade bara ett fult set i plast som jag slängde ut för många år sedan redan :)

Ha en trevlig kväll!

Kram Nilla

Anonym sa...

Hej!
Åh vad skoj med en tävling, nu får vi bara hoppas att fru fortuna är på min sida. Om turen skulle vara på min sida hittade jag den perfekta skylten att ha i vår son´s blivande rum: "We made a wish, and YOU came true" då han är vårt lilla mirakel.

Kram och Ha en trevlig kväll!

Camilla
elin060220@hotmail.com

Anonym sa...

Vilken tävling! Klart de ska tävlas!!Kul och GRATTIS!
Förstår populariteten!
Jag skulle shoppa en sänghimmel och en rislampa, (prinsessa) till min lilla tjej. Håller på att pynta och piffa i hennes rum och dessa skulle passa perfekt!
Finns mycket fint att välja på, kokböcker är också något som jag skulle kunna tänka mig.. Blir liksom inte av att man köper det själv!
Kram från Alexandra i Östersund

Annika sa...

Kul med en tävling! Har följt bloggen ett tag och gillar den mycket :-)
Om jag skulle vinna skulle jag köpa en Pappelina-matta till köket då jag tröttnat på min trasmatta som aldrig ligger stilla :-( . Köpte en Pappelina från hemlängtan till hallen för inte alltför länge sedan och den ligger däremot stilla och jag älskar den :-)

malin sa...

Så himla kul med en sådan tävling! Finns så mkt so, ,am skulle vilja ha, men om jag vann så skulle det får bli lite boxar och olika dekorationer ! För man får så mkt insperation utav din blogg :)
Kramar Malin

Anonym sa...

Hej!! Jättekul tävling!! Mycket att shoppa loss för, och skulle jag ha turen att vinna skulle jag satsa på förvaring, alla burkar med så häftiga färger till mina barns små saker, även trådkorgen för tidningar, helt underbar. MVH, Katrin

Nikita sa...

Jag skulle köpa skylten god natt min skatt !! Å mobil djungel kanske till kommande bebis rum


Mail: bananen_nikita@hotmail.com

En enkel människa sa...

Vad kul med tävling! :-) Jag skulle nog vilja ha det vita sopsetet. Och kankse rent av skulle en sänghimmel i vitt hänga med till lilla Lycka. ;-D

Grattis till dig med alla besökare!
*kram* Lisa
(overloadv70t@hotmail.com)

Smått och gott hos Lina sa...

Jag vill också vara med! :-)
Skulle vilja vinna den vita bordlampan. Den är 200kr billigare där än här i Finland!! Och om jag vann den blev den ju plötsligt 500kr billigare :-)

Kram Lina

Victoria & Johanna sa...

Halloj
Så mycket fina saker!! Om jag skulle vinna, vilket jag gärna vill eftersom vi precis köpt hus ;), skulle jag först och främst köpa kokboken "Vinterns söta" av Lisa Eisenman Frisk & Monica Eisenmann. Sen skulle jag nog satsa på ett fint överkast till oss och till tjejerna lite ny förvaring och hängare!

Kram Victoria

maja sa...

Jag vill också vara med. Om jag skulle vinna skulle jag välja de fina skålarna från Bloomingville. De skulle förgylla våra frukostar.
Trevlig kväll!
MAria maria_sjofalt@hotmail.com

Anonym sa...

Hej,

Vill vara med och tävla !
Det finns massor med saker jag skulle vilja, men mest gillar jag kuddar från Linum och Shyness :)

Ha en trevlig kväll !

mvh/ Heidi
email: kankainenheidi@hotmail.com

Emma sa...

Grattis till så många besökare och tack för en fin blogg för oss att besöka. Det finns så massa fint att välja men skulle gärna kunna tänka mig den isblå barnlampan från Lisbeth Dahl till min sons nya rum och kanske en smarrig smultron body scrub till mig själv :)
Hälsningar Emma

Marielle sa...

Jag spanar ofta in en sväng på din blogg och blir ibland så inspirerad och tycker att är sååå snyggt och ibland tänker jag att vi har nog inte alls samma stil... Hittade din blogg 2007 genom ett änglaforum på fl, och den fångar fortfarande mitt intresse! =)

Om jag skulle ha turen med mig och vinna ett presentkort så skulle jag använda pengarna till att köpa en ny matta till köket. Föll pladask för den randiga plastmattan i turkost och vitt.

Kramar
Marielle Wärnlund
mariellewarnlund@hotmail.com

Anonym sa...

Hej! Vad kul med en tävling, och grattis till alla besökare här på bloggen! Har mycket länge trånat efter det fin fina sopsetet i färgen creme. Skulle vara en så fin detalj i vårat gamla torp från 1860. Kan ju kännas lite svårt att lägga ut "mycket" pengar på ett sopset när man har 2 barn som ska ha det ena än det andra. Skulle bli såå fint i vårt lilla kök!

Kram/Janni. jannimaya@hotmail.com

K. Stamberg sa...

Oj vilken trevlig tävling i fina butiken Hemlängtan!
Men så himla svårt att välja, den grå blomkudden är dock ett måste. Den har jag spanat in ett tag och den skulle passa perfekt i min lite kantiga soffa, mjuka upp utan att bli för gullig.

Hoppas på tur!
Mvh Karolina Stamberg
info@hiddenstars.se

Fräknis sa...

Hejsan! Första gången jag kommer hit och så är det tävling och allt! Klart jag vill vara med och jag skulle köpa Lampsladden som är gjord av hampa/trä. Super läcker! Kanske får klicka hem zinklampskärmen också så inte sladden blir så ensam.

Nu ska jag klicka mig vidare i din blogg som verkar vara supermysig.
Kram MAlin

Anonym sa...

Grattis till så många besökare!! Men jag är inte förvånad.. du har en härlig och inspirerande blogg som jag följer varje dag. Härlig mix!!
Jag vill så klart också vara med i tävlingen... Jag skulle köpa några meter tyg och sy gardiner till vårt vardagsrum.
Mvh Victoria

Anonym sa...

Hej

Har länge velat ha den fina boken "Två systrars söta". Så goda recept o fina bilder. En riktig inspirationskälla :)

Tack för din fina o inspirerande blogg!

Kram Lottie, Hbg

Anonym sa...

Hej!
Oj, det finns mycket fint. Jag skulle nog trådkorgen, gråbruna förvaringsaskar och gärna en rund bricka.

Tack för en mysig blogg!!!
Ingela
imoolsson@hotmail.com

Eddan sa...

Den isblå bordslampan skulle passa fint på mitt skrivbord ;-). Sedan skulle jag gärna köpa nåt härligt doftljus också. Det var inte så lätt att välja bland alla fina saker.

Kram från Anette

millandante sa...

Kul att hitta hit!!
Svårt att välja, men den stora korgen får det bli, den skulle göra sig i vårt sovrum den dagen det blir färdigt;)

Hälsningar Milla

Ida sa...

Åh jag hade valt den fina pläden i vitt och gammelrosa från Lisbeth Dahl, den hade varit perfekt till vårt sovrum. Eller ett sött paraply från Libeth Dahl så man känner sig fin i höst!
Kram Ida

Anonym sa...

Hej! :)
Jag är med och tävlar! :)
Det fanns en massa fint på deras sida, men det finaste jag hittade var en vägglampa i blank silver. Super snygg!

-Linda österberg

Isabelle sa...

Jag är med och tävlar! :-)

Om jag vann skulle jag välja "Fleur"-kuddfodral, blomsprutan, två silverfärgade ljuslyktor med mönster, siffran "2" i metall och en meter av bomullsband i svart och vitt.

Kram Isabelle

Anonym sa...

Åhh, jag vill gärna vara med. Jag hade valt förvaringsboxarna i cream/silver med sidenband. Otroligt fina! Ha det bra
Mvh emely.drugge@hotmail.com

Therese sa...

Tack för en vacker och inspirerande blogg. Klart man vill vara med och tävla. Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag klicka hem 2 st Zinklampor från Bloomingville. Dom skulle passa jättebra över vårt köksbord i vårt snart nyrenoverade kök. MVH Therese.

Anonym sa...

Hej!
Det fanns många überfna saker som jag skulle vilja ha..men helst vill jag nog ha 2 st runda virkade mattor att ha vid sängen..en på var sida!

Vänligen
Maria
stefan.bergsten@cadcraft.se

Systrarna Virrpannor sa...

Hej!

Hittade precis hit efter tips från syrran, så när jag tävlat klart, ska jag fortsätta läsa denna blogg, för det jag sett hittills gillar jag!

Skulle jag vinna så skulle jag nog välja Tvättmedelsburkarna i zink.

Kram Mia

Linda på Fyrstrand sa...

Min favorit blev den icke-plastiga doktorsväskan! Här leker vi allt som vi upplevt ovh efter lillebror 2-års kontroll idag så skulle lite doktors material sitta fint!

Anonym sa...

Hej!
Jättefin blogg!
Önskar deltaga i tävlingen.
Vid vinst skulle jag köpa en rosa bordslampa.

Hälsningar Gunilla

Spacegirl sa...

Har jag turen att vinna skulle jag välja dessa fina i några olika storlekar.
http://hemlangtan.com/rosaforvaringsboxmedvitaprickar-p-142.html?cPath=59_71

Spacegirl_@spray.se

Fynda och Fixa sa...

En butik som jag "tittat in" i många gånger för det finns ju så mycket fint!

En av favoriterna just nu, eftersom vi precis fått en liten tjej, är de rosa förvaringsboxarna med vita prickar i tre storlekar.

Skulle passa så fint in i tjejens rum. Dessutom skulle det vara fint med något sött, gulligt och riktigt flickigt som bryter av mot storebrors alla bilar och traktorer :)

Jes/Vita villa vila sa...

Hi hi, det är verkligen tävlingstider nu! Åh vad kul! Klart jag hänger på här också!!

Mycket fint i butiken, svårt att välja. En fin bok eller överkastet Dawn till lille kejsarens rum skulle jag nog kasta mig över om jag vann!

Önskar dig en superfin helg vännen!

Kram Jes ♥

Monica, Blogg Betongkrukan sa...

Hej,
Vilken härlig utlottning. Om jag blev den otroligt lyckliga vinnaren så skulle jag beställa två vackra Örngott från Shyness.

Ha det gott!
Hälsningar monica

Emma (lillsyrran) sa...

Om jag vann presentkort här så skulle jag ha svårt att välja men fann en frän sak och de var bokstäver "Follow your dreams" i aluminium. De skulle vara sjukt snyggt att sätta på väggen då jag Älskar väggord och bokstäver!
Kram Emma (lillsyrran)

Villa Hemma sa...

Hejhallå

De grå keramikfaten!!! Så fina! Fanns massor av fin, svårt att välja.... Den stora mönstrade lyktan... Sopset....lyktor...

Kram

Postadress Torslanda sa...

Grattis till en halv miljon besökare på din fina blogg!!

Så mycket fint - om jag hade turen att vinna skulle jag nog välja den vita bordslampan, de grå keramikfaten och den vita skärbrädan i porslin. Så fina!

Edun sa...

Så mycket fint, men om jag skulle vinna skulle jag välja det coola svarta paraplyet från Lisbeth Dahl, och en kruktillverkare, wow har letat som en galning efter en sån här i Sverige. Anteckningsblocken från Bloomingville med Paisleymönster är också fina. Sen måste jag bara tillägga att urvalet av böcker är toppen; Jättehärlig blandning. Håller tummarna nu för mitt paraply är så trasigt som det bara går

Emma Nordgren sa...

Stort grattis till en halv miljon läsare, bra jobbat!

Det finns så mycket fint att välja på hos hemlängtan men jag skulle nog välja att köpa ett svart sopset som man skulle kunna ha stående framme i köket. Den orientaliska lycktan är också något som gärna skulle få flytta in i min hall.

Maria sa...

Gud vilken butik, här fanns det mycket!
Hade klickat hem en orientalisk lykta, det går mot mörkare tider o de är lika snygga inne som ute. Är i stort behov av ljus just nu, tycker det är för mörkt redan o än har inte vintern kommit!
Håller tummarna att jag har lite tur idag!

Gabriella sa...

Hej hej,

Självklart vill jag vara med och tävla :)

Jag hade valt en kökslampa i zink, att ha i mitt nyrenoverade kök.

Mvh,
Gabriella

Anonym sa...

Hejsan
Om jag vann skulle jag välja något fint till mitt badrum som vi precis håller på att renovera.
Något snyggt och vackert att ställa på en hylla för att glädja ögonen.
Och för att vara praktisk skulle jag också välja en stor vit emaljtunna att slänga blöjor i.
Eller skulle jag välja en läcker taklampa i industilook som jag inte behöver det minsta utan bara skulle bli glad av.

Som du hör är det nästan omöjligt att välja ut något speciellt.
Hoppas på tur gör
Lena i Kalmar

Stina sa...

Oh, jag skulle välja den runda mattan med virkad kant! Har sneglat på den ett tag, men som nyinflyttad med studentbudget är det tyvärr så mycket annat som måste få gå före. Trevlig söndag!
Stina

Skrot och Skruv sa...

Ååååå tävling från en av mina favoritbutiker .... Här ska shoppas om jag vinner, har alltid velat ha en härlig trådkorg så det skulle jag definitiv shoppelishoppa!!


KRAM och fortsatt lycka till med bloggen!!

Vita Vardagen sa...

Vilken härlig blogg du har, och vilken kul tävling. Jag passar på att vara med :)
Om jag vann skulle jag förmodligen välja den snygga "Taklampa i matt silver". Jag är riktigt svag för rustika lampor.
Hoppas du har en härlig start på veckan. Här ska morgonkaffet intas och skolböckerna plockas fram.
Kram Johanna

Mirka sa...

Hej! Jag skulle förmodligen köpa en underbar sänghimmel från LisbethDahl. Eller nej, jag skulle köpa två. För jag har två döttrar som jag skulle vilja ge dessa i julklapp. Jag håller tummarna för fullt!

Anonym sa...

Hej! Vill så gärna ha två snygga zinklampor ovanför mitt köksbord... så om jag vinner skulle jag självklart köpa det :) Håller tummar och tår....
/ Maria Lundin

Kristin sa...

Det är en bra webbutik, har köpt därifrån tidigare. Mycket fint finns där men just nu är jag lite kär i svart/vit randigt så högst upp på min ösnkelista är matten Bob matta - svart / Kristin

Sanna Persson sa...

Ååååh, vilken underbar tävling!!!

jag ääälskar din blogg och minhemlängtan-bloggen! Tack för att ni är så fantastiska!

jag ska i mitten av oktober flytta hemifrån till en liten mysig etta och har länge spanat in:
- mjölk kanna
- glasflaska
- glasburk med lock - liten
- boken "två systrars söta"
- och ljusstakar i antik silver i olika storlekar!!

BLAND ANNAT... skulle vilja ha allt om man får välja!!!

TACK för all inspiraton.

Mvh Sanna
Bollnäs

Åsa i HBG sa...

En pappelina matta. Svart med vita prickar på. Tänk att en matta både kan vara fin OCH praktisk. Hoppas, hoppas... ha det bäst. Tack för en trevlig blogg. Kramiz från Åsa

Livet är Underbart sa...

Grattis till 3 år, Therese! Hemlängtan har så mycket fint då det var lite svårt att välja men eftersom lill tjejen älskar klossar så skulle det nog bli"Husklossarna"<3 Håller tummarna. Kram Jenny

Anonym sa...

Hej!
Har länge suktat efter de fina sopsätttet. Med en vardag med två små troll skulle detta verkligen vara vardagslyx för mig. Tack för en härlig blogg. Kram Emma

Anonym sa...

Hej!
Tack för all inspiration man får här varje gång man tittar in.
Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag köpa toalettborsten i betongkopp och en sekatör från Joseph Bentley.

Mvh Amanda

amanda.sverre@gmail.com

Anna sa...

Om jag skulle vinna 500kr hos Hemlängtan skulle jag införskaffa:JUL - ljusstake och en Zink Ren från Madam Stoltz för att stilla mina julcravings lite =). Sedan skulle min söta lilla son få en Cordy Roy noshörning. Sötare noshörning får man ju leta efter =).

Hoppas på lite tur nu som piggar upp i höstmörkret

Anna Nilsson sa...

Om jag skulle vinna så skulle jag beställa teburken, necessär i vit spets och body scrub smultron.

Nu är det bara att hålla tummarna! :)

mariaemb. sa...

Åh så mycket fint! Jag tror jag skulle köpa julsaker bla de fina julstjärnorna i zink. Kan inte se mig mätt på julinspiration just nu, eftersom vi var iväg och rest förra året så blev det ju ingen riktig jul med pyssel och mat. Det ska jag ta igen i år!

Ha det fint!
Kram Maria

Sofia sa...

Åh vad mycket fin de har. Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag välja ett vitt sopset från Iris hantverk. Det har jag velat ha så länge och det skulle bli som en present till mig själv då jag fyller år snart!:))med två underbara små barn och en hund så åker antingen dammsugaren eller sopkvasten fram varje dag, tänk att ha det jättefina sopsetet,det skulle nog göra det lite roligare att sopa:)
Kramar Sofia

Emelie Eriksson sa...

Vilken fin webshop med fina saker!
Min man fyller 30 år inom en månad och han älskar att titta på Per Mobergs matprogram- så vad skulle inte passa bättre än Per Mobergs matbok:http://hemlangtan.com/morbergscenenlivetochkonstenattlagamat-p-275.html?cPath=68
Det gynnar ju även hela familjen om man lagar god mat från den boken. ;)

Tack för all inspiration!

KRAM
Emelie Eriksson
emelie.eriksson(at)gmail.com

Ardisia sa...

Oj, svårt att välja.. Men eftersom jag älskar jul så skulle det nog bli julpynt den här årstiden. Kanske de där härliga Julstrumpor till alla barnen isf =)
Kram Mia

Signe sa...

For en finfin presang! Det er klart at jeg vil være med :)

Om jeg skulle være så heldig å vinne så tror jeg at jeg hadde villet brukt premien på noen duftlys og fine lykter. Det er liksom årstiden for det nå :)

Klem,
Signe

Anonym sa...

Vilken underbar nätbutik,ska jag absolut kolla närmare på-Tack för tipset!OM jag vann skulle jag vilja köpa PLAY-mattan och kanske några PLAY-kuddfodral,jättefina färger utan att vara grälla.finfina till pojkarnas rum.
Hoppas på tur!
dojjan74@hotmail.com

Anonym sa...

Oj, vad fina saker! Eftersom vi bygger hus och jag är på jakt efter snygga lampor, så skulle det få bli nån av dom (kan inte bestämma mig nu).
Mvh/Susanne i Finland

Michaela karlsson sa...

Tack för en superduper inspirerande blogg;-) vill gärna gärna vara med i din tävling och skulle sååå gärna vilja ha det tjusiga sopset i svart att sopa upp runt kaminen som det eldas i dagligen denna kalla period (och lika smutsigt blir det också dagligen;-)
Tack igen för en så fin blogg!!

Hälsningar
Michaela K

Julia sa...

Jag vill ta en lott i denna tävling och håller tummarna för att vinna hem ett sopset som skulle passa fint när jag ska röja upp efter varje måltidskaos. Eller kanske en helt bedårande cordyroyapa till minstingen och ett snickra mönster till storebror. Åh svårt val! Många fina ting!
/Julia L

Anonym sa...

Grattis och va roligt med tävling! Vad svårt att välja, men den gråa blomkudden skulle jag vilja ha...hmm och lyktor och den vita runda mattan :D hoppas hoppas hoppas.

Hälsningar Veronika