Visual merchandiser

söndag 17 juli 2011

Inte så roligt...

En underbart glad liten 3-åring


Hej!

Livet här hemma går lite segt just nu. Jag är så obeskrivligt trött och har inte mycket energi förutom den som Hedvig får men jag kämpar på. Vädret gör ju inte det mer lyckligt dessvärre.

Maken verkar ha drabbats av körtelfeber med halsont, feber, frossa, svettningar och är helt orkeslös. Jag tror knappt att vi har pratat den här veckan. Jag ställer frågor och han svarar Mmm eller nickar. Det verkar som att körtelfeber är en långdragen sjukdom också, 2 veckor med influensaliknande symptom, de han har nu. Och sen 3-4 veckor med lätt feber och svettningar. Och så läste jag att vissa känner av det i upp till ett år efteråt. Så otroligt jobbigt virus och inte finns det något att göra åt det heller förutom att vila. Jag får nog ställa in mig på att vara "ensamstående" ett tag. Nu hoppas jag bara på att det går snabbt och att jag har en partner som kan peppa mig vid förlossningen.


6 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Men du din/ era stackare- åhh jag håller tummarna för snabb tillfriskning.... så att du får allt stöd och hjälp du kan behöva vid förlossningen. Kram Johanna

mariaemb. sa...

Nämen fy!!!! Det lät inte roligt alls. Håller tummar och tår för att han blir frisk snart så att du inte tar ut dig allt för mycket.

Många och stora styrkekramar till dig!

Maria

På Nylund sa...

Fy, vad tråkigt och jobbigt för både dig och din man. Vet att just körtefeber är besvärligt och långdraget. Får hoppas att han snart kryar på sig.

Kram Daniela

Anna-Malin sa...

inte roligt. nästan "tur" att det inte är varmt ute. då brukar det kännas ännu värre.
hoppas det går över kvickt!

/Anna-Malin

Lotta ♥ ohlovely.se sa...

Men kära nån, så typiskt. Stackars dig/er... hoppas han kryar på sig snabbt!

Stor kram till er

Nela sa...

Helt fantastiskt fin blid på Hedvig!!

Pepp Pepp från Sthlm!

Kram Nela