Visual merchandiser

onsdag 27 juli 2011

Hemlängtan och bebisförberedelser...


En supersöt liten mjölkkanna från Hemlängtan och Hallonbladste från Naturapoteket.


Hallå...

Såg nyss att den söta lilla e-butiken Hemlängtan firar 2 år idag och erbjuder sina kunder 20% rabatt på hela sortimentet och dessutom fri frakt! Därifrån kommer bland annat det söta spika mönster pysslet som jag berättade om tidigare och den lilla mjölkkannan. Ja, eller vad man nu vill ha den till =). Till denna graviditet har jag gett mig in på det här hallonbladste. Det sägs att det ska underlätta förlossning, dock är det viktigt att man väntar tills 6-8 veckor innan det är dags. Läs mer om det här innan du börjar. Är det någon som har provat?

Ikväll blir det ost och kexparty hemma hos en kollega med just kollegorna.


4 kommentarer:

Graadskan sa...

Ännu en snygg förpackning! Nice!

Undrar vad teet kan göra för en, om man inte är gravid? Kanske skulle testa...

Ha en trevlig kväll!

//Camilla

Johanna Stålros sa...

vilket spännande tips, det har jag inte hört, ska lägga detta på minnet tills den dag då jag blir gravid;) Kram J

Edith och Jag sa...

Jag drack faktiskt hallonte i slutet av min första graviditet i hopp om att få fart på den lille bebisen och om det var tack vare allt te eller alla ihärdiga promenader kan jag inte säga men ut kom han och det blev en lätt förlossning.
Vilken jättefin blogg du har! Måste komma ihåg att titta in här igen.
Maria

Anonym sa...

Jag provade innan Juli föddes, men tror inte det hjälpte. Åt ohyggliga mängder annanas också, så jag fick ont i munnen, tror inte det hjälpte heller :) Men alltid värt att prova, kanske fungerar för dig! Massor av kramar från Borlänge och Lisa och Juli. Hälsa så mycket