Visual merchandiser

torsdag 28 juli 2011

Ogräs och husVårt hus sommaren 2011

Hej!

I dag bjuder jag på lite husbilder. En söt liten läsare undrade över vårt verandastaket och här är en bild på det. Hela verandan skulle väl behövas en omgång målarfärg, jag skulle vilja ha en ny ytterdörr som går bättre till huset (huset är från 1903) och såklart skulle jag önska att min foglossning och onda rygg ville ge med sig så jag kunde dra upp all ogräs och plantera min lavendelrad som jag önskat ett tag nu. Visst skulle det vara fint men ett lila lavendelhav nedaför staketet? Vid stolparna har jag planterat stockros som faktsikt nu mer är lika lång som mig.

Taket har precis tvättats, lagats och målats. (Visst blev det fint mamma!?) Stuprännorna har bytts ut till röda för att passa bättre med hus och tak, men främst för att de var rostiga och trasiga. Det gjorde en hel del för huset faktiskt! Jag önskar att jag hade pengar till att byta ut fönster också. Några man skulle kunna vända på, det är hemskt att försöka tvätta dem.

4 kommentarer:

annika sa...

Stockrosen är superfin...dubbel!
Strunta i ogräset och titta på det fina som du är nöjd med. Ogräset försvinner av sig själv då det blir vinter :)

annika

Charlotta ♥ ohlovely.se sa...

Så fint det är. Ert hus är så sött! :)

Kram från Lotta

Pernilla sa...

Jättefint! Gillar detaljerna i rött tegel mot det vita, och de fina rosorna som klänger på väggen!

Maria sa...

Vilka underbara stockrosor!! Ert hus är så fint. Speciellt. Jag tror att ett lavendelhav skulle vara helt underbart att mötas av där. Ljuvliga lavendel. Får mig att vilja baka lavendeldrömmar....


Ha en fin dag!

Kram Maria