Visual merchandiser

söndag 24 juli 2011

Så fult att det är snyggt!


Foto: The Sartoralist

Hello again...

Dags att rensa igenom garderoberna tror jag. Jag har främst Hedvigs garderob att gå igenom för att veta vad hon behöver till hösten. Hennes kläder börjar bli korta i ärmar och ben, dock är ju hon lika spinkig som vanligt. Hon har att brås på.. När jag var lite så var jeans nästan att utesluta och Hedvigs pappa var så spinkig att han fick skavsår av ryggsäcken. Nu är ju leggings en superbra trend, men jag tänker att det kan bli lite kallt vintertid och så vill man ju gärna ha en tröja som tänker rumpa då. Jag har sett att HM har fina manchesterbyxor men de är nog för breda i midjan. Nu när vi har slutat med blöja under sommaren så håller inte den heller uppe. Vi får nog ta en shoppingtur Hedvig och jag.

Nu för tiden har jag inte direkt det här "spinkighetsproblemet" men jag behöver nog ta en titt i garderoben jag med. Några lite finare hemmamyskläder, fårskinnstofflor och någon mysig stickad tröja kanske..

Angående bilden så gillar jag verkligen looken med oversize kavaj och skorna med synliga strumpor! Verkligen personligt och den där lite nonchalanta looken som jag gillar.

1 kommentar:

Sara i Stenstorp sa...

Hej!

Jag har också smala barn - och jag kan rekommendera meandi-byxor med ställbar resår i byxorna. De har även tjockare velourleggings som kan funka höst- och vintertid.

Ha det så bra!