Visual merchandiser

torsdag 28 juli 2011

Vår nya favorit!


~ en liten titt på vår nya mysiga fåtölj ~

Eftersom vårt vardagsrum blir mindre och en vägg ska upp inom en snar framtid så behövde vi en lite mer slimmad variant av fåtölj för att spara lite plats. Dessutom så står soffan nu mer i en vinkel att man behöver vrida lite mer på huvudet för att se vår tv. Det är där jag har tänkt ha ett fårskinn för att göra det mjukare för rumpan och så lite gosigt och varmt för vinterhalvåret. Det kan mycket väl bli en plats för mysiga små matstunder med vår kommande lilla familjemedlem. Jag är lite inne på att måla om skåpet (det som står bakom fåtöljen) i en snygg pärlgrå nyans, typ äggoljetempera. Men det får definitivt bli när krafterna är tillbaka.

När vi ändå är inne på äggoljetempera så tänker jag på självaste Herr Ernst som visas på tv ikväll. Veckans måste när det gäller tv! Det lustiga är att jag sitter och suckar över vissa saker och hur fint det blir och nästa sekund så är jag bitter över att det minsann är lätt att fixa allt det är med en rejäl tv-budget, ett hantverksteam och dessutom få betalt för att göra det. Sen kommer jag på att det där tv-teamet faktiskt inte får behålla alla de där fina sakerna och då känns det lite bättre ;). Nej då.. men helt seriöst så blir jag väldigt inspirerad och vill man så kan man.. det kanske bara tar lite längre tid för oss dödliga ;)

Vi ses i morgon!

Ps... Fåtöljen med pall kommer från Ilva och kostade 1399:- inkl pallen. Finns även i svart och i andra modeller..

10 kommentarer:

Johanna sa...

Vad fin den var! Är den ny eller gammal?

Johanna Stålros sa...

Jättefin, så mysigt att sitta där och amma;) Visst tar det helt klart längre tid för oss dödliga. Kram J

Anonym sa...

Hej fina du!
vilken fin blogg du har, har kikat in alltmer ofta på sistone och älskar det jag ser! Du har verkligen en superhärlig blogg, lite av allt, finfininspiration och ingen fantsivärld, utan vi vanliga människor har råd/möjlighet att kunna "härma".. Så nu undrar jag vart du köpt den fina stolen? Supersnygg! Passar även på att säga att din bloghörna var "to die for"!!!!!
Svalkande kram i sommarhettan!
/Alexandra i Östersund

Hedvig och Jag sa...

Tack så mycket för smicker, Alexandra! Stolen kommer från Ilva.se och var ett billigare alternativ till fåtölj. Just den vi har ligger nog inte på sidan men det finns fler modeller. Även i svart!

Kram!!

Tant Johanna sa...

Tack för de fina kommentarerna du lämnar hos mig! Blir så glad :)
Men vilken snygg fåtölj! Kan tänka mig att det blir favoritplatsen. Jag tycker att du har en otroligt fin, behaglig och genomtänkt stil. Du är så duktig på "den röda tråden"
Ha en fin fredag!
Kram tanten

Linruz sa...

Hej kikar in i från Lotta som länkade hit. Oj viöken mysig blogg jag hittade.
Lägger till dig på bloglovin så jag inte missar några inlägg.
Kram
Lina

Viktkamp sa...

Åh vad underbar =) Så himla fin!

Anonym sa...

Tack snälla för inlägget om staketet! Inspirerande, här skissas det för fullt...sedan får mannen börja snickra:)

Ska försöka komma ihåg att göra ett inlägg på det färdiga resultatet!

Mvh Sofia

Flickan på landet sa...

Jättesnygg!!!Gillar ert hus :)
Kram

17doors sa...

Superfin är den, vill också ha..
Grattis i efterskott också, ser fram emot att ta del av bilder på presenten :)
Ulrika