Visual merchandiser

söndag 24 juli 2011

Fårskinn sökes

Foto: Norrgavel


Hej där!

Helgen har spenderats med väldigt goda vänner och det var längesen vi såg allihop tillsammans. En mysig lunch tillsammans på kulturhuset och god hämtmat på kvällen. Alla barn har växt ikapp och nu kan nästan alla leka tillsammans.

Idag har vi shoppat en ny fåtölj till vardagsrummet och den ska hämtas på onsdag, sen är det mesta klart i vardagsrummet. Eller ja en fårskinnsfäll är jag på jakt efter, till fåtöljen. Så har ni tips på vart jag kan köpa en riktigt fin fårskinnsfäll, grå och lockig, tvättbar så får ni gärna tipsa! Gärna ett bra pris också, det verkar som att butikerna tar rätt så saftiga överpriser ? Ni kanske till och med har fårskinn att sälja?

Makens sista semesterdag är kommen och i morgon blir jag och Hedvig själv hemma. Jag tror att vi tar en promenad och lite bakning som enda krav på dagen.

Hoppas att ni får en mysig söndag!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Tycker om dn blogg, den är full av tips och varierande! Själv så köper jag mina fårskinn, typ ett varje år från ett ställe som heter Virisen, ligger utanför Tärnaby. Dom är supersnygga, småkrulliga osv. och det bästa är att dom har mycket bra pris, nästan som så att jag skäms när jag köper dom...hihi, ca 700-900 kr st. har mina kostat. Däremot så brukar jag göra min beställning på hösten och så får jag dom på våren kring april. Har inte deras nummer men dom är lätta att hitta på Google, om du bara skriver Virisen, Tomas och Gunilla heter dom!
Kram från Johanna i Skellefteå

Anonym sa...

Prata med Lina på Aplagården i Bårslöv, hon kan kanske ha några skinn. :-) Kram A

Johanna Stålros sa...

Tyvärr har jag inte tips på någon fäll om jag hittar något säger jag till direkt! Kram J

Hem och Lycka sa...

Liiiite billigare här; www.ebbesbutik.se

Annars är det säkert billigare på gårdarna runtomkring.

kram Mia

Linda sa...

Mina föräldrar säljer lammskinn, men jag tror inte att de har några till försäljning just nu. Skulle de ha det så kan jag maila dig när jag vet. De tar ca 800 kr för ett skinn.

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Jag köpte ett på gotlamm.se för några år sedan och det är superfint och mjukt! Men dom kostar 1200-1500 kr tror jag :/
Ni har ingen lammbonde i närheten då? Tänkte om dom hade på gården och besöker dom när det inte är turistsäsong så kanske det finns billigare!

Kram på dig!