Visual merchandiser

söndag 3 juli 2011

Hemma hos Lotta på Bråkmakargatan
Hej på er!
Och tack för alla gratulationer som kommit via bloggen! Det känns speciellt att fylla 30 år men bara positivt, visst hade jag väl gärna fyllt 27, men so what... man är så gammal som man känner sig! Fina paket blev det iaf och jag visar er såklart eftersom de placerats ut på rätt ställen i huset. Till våren väntar en tripp till London som min underbara make bidragit med. Det blir jag och en av bästa vännerna som kommer att bege oss dit. Och oj så spännande med Pottery barn, Cath Kidston och allt vad det heter. Är det någon som har ett bra tips på boende eller ställen att äta på så tar jag gärna emot tips!


På bilderna ser ni en del av vår tripp från Astrid Lindgrens värld som vi gjorde tidigare i veckan! Har ni inte varit där så ÅK! Otroligt barnvänligt, spännande för stora och små och massor av pic nic platser om man inte vill äta där. Vi hade med oss pic nic och det var väldigt mysigt! Något vi tog lärdom av var att en skrinda att hyra var toppen för den tunga pic nic väskan, vi skulle haft med oss mer vatten, det var 28 grader den dagen vi var där! Och att köpa vatten där för 22 flaskan varje gång man blev törstig? Nää.. nästa gång blir det en hel del vatten att ta med.
Jag har massor av bilder att visa! Men det tar vi någon annan dag!
MEN NU SÅ.... är det det dags att fira Hedvig som fyller 3 år idag! Hon har speciellt önskat sig en cykel och rosa och blå ballonger. Och det är lite läskigt men sen sommarlovet börjat så känns hon så stor! Hon pratar mycket mer och tar för sig.. det kanske är ett 3-års kliv?

Kram på er alla!
6 kommentarer:

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Hipp hurra till söta Hedvig!

Jag älskar London, en lagom stad! Maken min har sin farmor och farfar utanför London så det har blivit några trippar dit. Ett uuunderbart hotell vi bott på är The Hempel, ett designer hotell! MEN jag törs inte svara på vad det kostar då vi hade tur att få bo där gratis några dagar. I filmen Notting Hill har dom bla varit där och spelat in! Det är iallafall fantastiskt fint.

Härliga bilder från A.L värld, har inte varit där sen mina syskon var små men vill gärna dit med mina barn!

KRAM

Grodmamman sa...

Grattis till Hedvig och grattis i efterskott till dig!:)
ALV är verkligen sevärt, vi var där för några år sedan med våra barn.
Kram

Charlotta ♥ ohlovely.se sa...

Stort grattis till Hedvig idag! Hipp hipp hurra!!!

Grattis till dig i efterskott, hoppas du hade en underbar födelsedag.

Vilka härliga bilder du bjuder på. :)
Kram från Lotta

Snickaregården sa...

Grattis till både dig och Hedvig :)

Det är ett härligt ställe, Astrid Lindgrens värld. Var dit när mina tjejer var små. Lottas hus hörde till favoriterna

Kram Maria

Snickaregården sa...

Grattis till både dig och Hedvig :)

Det är ett härligt ställe, Astrid Lindgrens värld. Var dit när mina tjejer var små. Lottas hus hörde till favoriterna

Kram Maria

Johanna Stålros sa...

Grattis i efterskott fina du! Så kul med en resa till London. Underbara bilder från Astrid Lindgrens värld. Kram Johanna