Visual merchandiser

onsdag 13 juli 2011

The blue room in the White HouseHallå igen!

Lite stökiga bilder, jag vet. Men så är det ibland hemma hos oss. Oftast ännu stökigare.
Här är lite bilder på hur vardagsrummet ser ut från en vinkel. Längst bort vid den tomma väggen på bild nummer 2 står nu skrivbordet och där ska det upp en hylla som jag klickade hem på nätet igår. Gardinerna ska bytas ut, nya blommor ska upp i fönstret, fåtöljen kommer att få byta rum eftersom den inte kommer att få plats när väggen kommer på plats. Soffan ska blekas i klorin, det är verkligen sista försöket. Jisses vad jag är trött på denna nedsjunkna soffa!

Nu blir det promenad till vårt lilla Ica och köpa Ipren till nerbäddad febrig make.

Hoppas att ni får en fin dag med vackert väder, här ligger regnet i luften, vilket egentligen passar bra när det ska tvättas, packas upp, lekas med nya leksakerna, diska nya kaffekopparna och gå igenom högen med post.

Citat av danska Feng Shui-konsulten Ranvita la Cour's
"Först när du har lärt känna dig själv kan du skapa ett personligt hem. Innan dess kommer du bara att vara en kopia av trender och stilar i tiden och i din egen umgängeskrets."

7 kommentarer:

Julia sa...

Jag tycker det är härligt att allt inte alltid är tillrättalagt. Så ska det vara. Då är det så att man nästan känner att någon just satt i fåtöljen och läste en bok. Härligt! Liv!

Hittade du till Ittalas Outlet när du var i Västervik. Jag var där efter ert besök nu, och de hade Swedish grace till rabatterat pris.

HannasHörna sa...

Det blir nog jättebra. Ha en skön dag! Kram

Lotta ♥ ohlovely.se sa...

Så fint! Härligt charmiga bilder. Inte är det stökiga bilder.. då skulle du sett hemma hos oss. *fniss*

Hoppas maken kryar på sig. Jag ska minsann också promenera bort till vårt lilla Ica i eftermiddag för att köpa lite mat. Inte så lockande dock när det regnar...

Nähepp, bäst att fortsätta städa. Har visningar imorgon igen. :)

Kram från Lotta

In my house sa...

Hej va kul, för det hotellet har vi kollat extra på! Ser så himla fint och lyxigt ut, och det är juh precis så man vill ha det när man lyxar på hotell =)=) Tack tack

kram josse

Camilla sa...

Jag blir lite nostalgisk när jag hör att du ska till er lilla Icabutik oh handla Ipren. När jag var liten så köpte man alvedon där och då hade dom den i ett litet skåp utanför kassorna som dom fick leta upp nyckeln till :)
Också handlade man BUGG för de sista kronorna man hade kvar ;)

Jisses vad gammal man känner sej.. haha..

Johanna Stålros sa...

Inte alls stökigt, charmigt...Vilket snyggt blått skrivbord. kram Johanna

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Men åh jag vill ha det blåa bordet, skicka upp det till Dalarna när du tröttnat ;)
Hoppas ni haft en mysig semester!
Var du in på något toppen ställe i Sthlm jag intr ska missa? Åker dit imorrn kväll..

Kram!