Visual merchandiser

tisdag 20 september 2011

Vallmo och Blåklint till hösten

På vägen hem från vikt och längd koll på Signe idag så plockade jag några fina sommarblommor. Tyckte att färgerna passar lika fint till hösten som sommaren. Blåklint och Vallmo är ju annars något jag väldigt starkt förknippar med just midsommar. Jag trodde inte ens att de blommade i September ? Annars försöker jag att komma i kapp med mina tidningar här hemma, det går rätt segt måste jag säga. Jag är rätt duktig i vanliga fall på att bläddra i tidningar och kasta dem på hög. Jag läser rätt så sällan. Man kan inte riktigt säga att det är valuta för pengarna alla gånger och det är mitt eget fel. 

Signe väger nu 4040 g och har sen förra veckan gått upp 300g och växt 1,5 cm på längden. Duktig tjej!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vad det går för Signe! :-) Härligt!!

Ja du, inte alltid det är valuta för de pengar man mellan varven lägger ner på tidningarna..:-( Men sparar det gör jag..i högar, efter högar..efter..ja .. Det reportaget på bilden har jag varit med och hjälpt till på, vi plåtade ute på Rosenhill på Ekerö, ett riktigt hippie ställe! :-) Har gjort nån krans som är med på bild.
Ha det gott!!

Emelie sa...

Hej!
Har du plockat kastanjerna nu? Är på jakt men har inte hittat några än.... De är så fina att fota!

Å, tidningar! Ja, de ligger på hög i det här hemmet också! =)
kram Emelie

Villa Hemma sa...

...... köper också för många tidningar o läser ibland lite slarvigt.... Meeen, det är bland det bästa jag vet. Vardagslyx när den är som bäst :)

Kram