Visual merchandiser

söndag 25 september 2011

Kök med kvadratFoto: Pernilla Hed / Sköna Hem

Hej!

Söndag har redan kommit. Veckorna går så snabbt. Och jag hinner inte med någonting känns det som. Men jag hinner ju i alla fall att mata en liten söt tös som växer och bli större. Det är inte fy skam det. Jag har märkt att det blir färre som kommenterar här på bloggen, jag vet inte om det är för att det är fler inlägg än vanligt eller att ni bara finner dem mer ointressant. Eller så är det så att man prioriterar sin tid till att titta på bilderna. Så är jag lite själv.. Jag glider in på mina favoriter dagligen och klickar mig vidare därifrån. Jag känner faktiskt mindre press på mig nu när jag har bytt bana. Lite mer inspiration från andra hem än bara mitt eget, lite mer mode och shoppingtips. Det sätter inte lika hård press på mig själv att visa upp mitt eget hem. Jag försöker få till en skön blandning. Jag hoppas att jag får till det. Men viktigast för mig själv är att jag tycker att det är kul att blogga och att jag tycker att det är något avkopplande och inte tvärtom. Vad tycker ni? Saknar ni den "gamla tiden" eller gillar den nya Hedvig och jag? Något ni gillar eller inte gillar? 

Köket på bilden är en riktigt pärla tycker jag. En skön blandning av lantligt, rustigt, industriellt och modernt. Just nu är jag ju väldigt insnöad på det där med vitt, brunt och svart som även syns här. Det enda jag känner med bilden är att jag hade velat ha en sockel längst ner vi köksbänkarna. Jag är inte så förtjust i att dammsuga där under. Och så hade jag velat ha en mysig duk på bordet som mjukade upp allt lite. Kanske med en gammal tantblomma på. 

Nu dags att koppla på söndagsmys!

11 kommentarer:

Lilla My sa...

Stort GILLA! Jag glider in varje dag och kikar, men är dålig på att kommentera. :-) *kram*

Anonym sa...

Hej!

Jag brukar kika in då och då, alltså med jämna mellanrum. Skillnaden som jag ser det är att den nya hedvig och jag känns mer lik alla andra bloggar, därmed inte sagt att den är sämre. Den äldre varianten kändes för mig lite mer personlig.

Däremot tycker jag det känns positivt med antalet inlägg.

Hälsningar//Mia

sofia,me and my home sa...

Gillar hedvig o jag massor!! Kaaass på att kommentera bara.
Njuter fina och inspirerande inlägg!
KRAM!

Villa Hemma sa...

Jag älskar din blogg, kikar in varje dag. Gör som du, kikar på bilderna först :)

Du är kanonduktig o jag finner massor av inspiration här!

Fnissar när jag såg kaklet :) visst är det snyggt :)

Kram

Frida Bieberbach sa...

Jag är beroende av din blogg ; )
Men det är som du säger, jag tittar på dina vackra bilder och läser din text och så lägger jag huvudet lite på sne och njuter och gillar instämmande och sen....är jag jätte dålig på att lämna en liten upplyftande kommentar. Jag tycker jätte mycket om din nya blogg, med lite av varje och dina kollage är helt underbara. Tack för alla dina underbara inlägg som är allt annat än tråkiga! Kram Frida

Anonym sa...

Jag tycker du e grym! Kikar in varje dag, och visst kikar jag väääldigt mycket på dina bilder och ibland klickar jag mig vidare genom dina länkar, och visst är jag alldeles för dålig på att lämna kommentarer MEN jag tycker absolut du ska fortsätta som nu- Du e grym!
Tyvärr har jag ju ingen egen blogg... Kan skicka lite bilder till dig så du får hälsa på hos mig, om du skulle vilja de?!

MVH/Alexandra i Östersund

Marits vita skrin sa...

Älskar Hedvig och Jag och dina inpirerande collage. Önskar önskar önskar jag kunde göra sådana jag oxå.

Ändra inget, jag tycker som du. Jag får oxå lite prestationsångst när man hela tiden måste visa upp sitt egna hem.....

Och jag tycker inte att din blogg är som andras, den är högst personlig blogg som jag älskar att läsa.

Kram /Marit

Anna sa...

Kikar in här dagligen och finner massa inspiration!! Gillar verkligen dina kollage och bilder från ditt hem:)

Förstår känslan av att inte hinna så mkt, har en liten son på en månad som mest vill äta och mysa:) inte fy skam att få snusa på bebis:)
Kram, Anna

Nilla sa...

Gillar din nya stil :) Jag är ju bara extremt dålig på det här med att kommentera ;) Keep up the good work och njut av dina små söta tjejer :)

Och ja, jag är inne och läser flera gånger varje dag ;)

Kram Nilla

Karolina sa...

Hej!
Jag föredrar absolut din gamla stil i bloggen. Nu känns den alldeles för opersonlig. Jag kan lika gärna kika runt i en Sköna Hem tidning, bland all reklam. Nej, lite mer personligt från bloggarens egna hem och familjeliv är mycket roligare.

Hälsningar Karolina

Anonym sa...

Jag har tittat in sporadiskt i några år men har helt klart blivit mer intresserad sen det nya kom.

Sofia