Visual merchandiser

måndag 26 september 2011

September feelings


foto: okänt


foto: Hm.com

Hej

Jag surfade runt lite och hitta några snygga foton jag ville visa er. Lovika har piffat till det lite med Pippi Långstrump feeling, jag gillar verkligen kombinationen av knästrumpa och Pippikänga! På hemsidan Retro Villa kan man hitta massor av fina gamla tapeter. Söta blommiga och tuffa med cowboys. Väggen i blackboard gillar jag också. Jag har en burk här hemma som jag är lite sugen på att bryta upp. Jag ska bara kom på vart jag ska ha den och om det blir direkt på vägg eller om det blir på en skiva. Klänningen på bilden kommer från Hm.com och är ju så mysig. Den vill jag matcha med Pippilooken!

7 kommentarer:

Anna sa...

Strumporna var urläckra och lilla Signe är bedårande!

Ha en strålande höstvecka!

Mikaela sa...

Först... jag älskar din blogg och har gjort ett bra tag nu MEN så attans dåligt på att kommentera. Iallafall vill jag bara tipsa om att Gina Tricot har fått in en liknande klänning/kofta på hemsidan och i butik(fast det vet du kanske redan;)). Fortsätt inspirera. Kramar M från Skåne!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Brunkullan med Mosipperötter sa...

Mycket fint! Gillar knee-highs (stavas?). Kommer nog fortsätta med dem i kängorna låååååångt efter de slutat vara poppis;)

Kram Susanne

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Jag älskar din blogg (men det vet du nog redan) Finner massor med inspiration både från ditt hem, från dina härliga collage eller andras bilder du visar!
Signe är helt bedårande, så mörk mot sin syster :) Kul med två helt olika tjejer :)

Kram!

snede sa...

wow vilka fina bilder!

Anonym sa...

Hej, har följt din blogg sedan tiden innan Hedvig fanns. är dock dålig att kommentera men jag gillar den jättemycket och att du förändrar i den har ju med din egna utveckling att göra och det gillar jag skarpt. Är liksom du svag för det blåa och det som inte är för "ryschigt",utan mer enkelt och ruffigt. Så fortsätt att vara du i din blogg, det är alltid det bästa. Kram Maria