Visual merchandiser

lördag 3 september 2011

Blue saturday


På kaminen (som ännu känns lite för tidig att dra i gång) så står min fina lilla samling med
Tine K lyktorna från Julias Vita Drömmar, stenar från sommarresan och HM Homes ljus.Hej på er!

Ja, så ni var ett par stycken som är lika bundis med Coca Cola som jag. Jag har faktiskt inte druckit Coca Cola på hela veckan. Jag pimplar vatten som aldrig förr. Iskallt måste det vara och med massor av is. Jag tänker på hälsan, vikten och pengarna. Jag har några kilon att kämpa med nu framöver. Jag är liksom ingen som går upp 8 kg och sen tappar allt första veckan efter förlossningen. Nepp, jag är den där som inte har några gränser alls och går upp 25 kg per barn.
Först när jag började jobba igen så försvann de sista kilona.

Nu har jag iaf tappat 10 kg på en vecka och har alltså "bara" 15 kg kvar. Känns ju lätt som en plätt om det nu försvinner i den här takten? Kan jag ju inbilla mig. Men jag ska köra på en hel del promenader i veckorna. Jag tänker inte köra stenhårt på några speciella dieter, det fungerar ju ändå aldrig. Bara vanligt folkvett och gottis på helgerna. Vi får se hur lätt det går när man är januarideppad!?? Jag vill inte ha viiiiiiiiiiiiiiiinter.. Jag har inte fått tillräckligt med sol! I morgon ska den dock skina. Då tänker jag vara ute och hamstra solens vitaminer!

Hur har ni gjort med graviditetskilona?

9 kommentarer:

Helen sa...

Duktig du är som låtit bli coca colan! Känner igen mig där:)

Jag hade "tur" och gick inte upp så mycket när jag var gravid och tappade dem ganska enkelt, kan bero på att jag har lite får många kilon sedan innan:)

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Gravkilona är kvar..alla 30..

kristina - ingen vanlig dag sa...

De där ljuslyktorna är riktigt fina! Bra att de dessutom funkar fint som små vaser.

Lycka till med coca-cola-drickandet. Själv har jag en på kylning i kylskåpet men försöker hålla mig till helger :)

Linruz sa...

Härligt jobbat tjejen. Resten av kilona fixar du.
Tror att din metod kommer funka fin fint.
Ha en fortsatt fin helg
Kram Lina

Villa Hemma sa...

Bra jpbbat m colan!
Jag gick också upp 25kg/barn. Ettans kilo hade jag blivit av med ( med råge) efter 3 mån. Ngra av tvåans kilo har jag fortfarande kvar.... Meeen, han är ju bara 4 år *asg*

Kram

Johanna Stålros sa...

Så kloka tankar du har tycker jag! Bra kämpat, keep going;) Kramiz

... sa...

Jag gick ner allt på några dagar med första barnet, då gick jag upp tio kg kanske. Med andra barnet gick jag upp mindre men några kg sitter kvar som berget och min lilla pojke blir nio månader om några dagar. Jag ska börja med ptonline med Olga rönnberg om ca två veckor så jag hoppas det ger lite resultat.

Jenny sa...

Efter första graviditeten gick jag ner hyfsat bra. Men efter den andra dras jag fortfarande på runt 6 extrakilon. Det känns verkligen trist men men. Jag tar tag i det på måndag. ;) Inga dieter här heller, försöööker äta sansat och snåla med sockret.
Grattis till Signe förresten!

Emma G sa...

Grattis till lilla Signe!
Fick ju som sagt barn 28 juli i år, snart 6 veckor sedan. 10 kg var borta redan efter 2 veckor men de sista 5 kg verkar inte vilja ramla av lika lätt! Fick iof foglossning en vecka EFTER förlossningen så har tagit det ganska lugnt men nu är det dags att ta tag i "degen"!! ;)

Lycka till med dina kg, din metod kommer nog funka super!

Kram Emma