Visual merchandiser

söndag 11 september 2011

Ballerina


Hallå där!

Helgen gick snabbt och jag känner fortfarande som att jag går runt i en dimma. Det är väl tröttheten. Och ovanan över att sitta ammandes i soffan länge och ofta. All energi går åt till barnen och allt det där jag har på min att göra lista får vänta. Vårt mål med den här helgen var att sätta upp två tavlor, men det liksom aldrig hände. Idag var vi ute hos kusinerna och fikade, Hedvig älskar att vara där. Det var en ledsen Hedvig som åkte därifrån, som hade velat vara kvar där länge. Så nästa helg får hon vara en dag utan mamma och pappa. Kanske hinner/orkar/prioriterar vi att sätta upp de där två tavlorna. I morgon är det en dag hemma med båda barnen och jag tror att vi sätter upp chokladbollar på schemat. 

På Tisdag ska jag rota fram mina löparskor som jag köpte 2003. Mina tankegångar är som så att jag har tänkt ta raska promenader för att hålla kroppen i trim. Tänkte att jag testar de gamla och ser om jag överhuvudtaget tycker att det är roligt nog att lägga dyra pengar på ett par nya. Mammakilona ska ju väck! 

9 kommentarer:

Liten Å Stor sa...

Fina tjejen med en superfin kjol!

Ina - LitenÅSTor
p.s. snygg header

Flickan på landet sa...

Vilken liten sötis :) Och ett stort GRATTIS till lilla Signe!!!
Kram

Jes/Vita villa vila sa...

Åh fin liten Hedvig ♥.

Hur går det med coca-colan vännen? Jag kämpar ju här också med mina gravidkilon och det var (är) måååånga... Det är inte riktigt lika lätt tycker jag med de där promenaderna när man har två små barn - förra gången gick det bättre :). Hittar du något bra tips tar jag tacksamt emot hi hi!

Lycka till vännen och tänk på det fina du har fått också! Inta bara att kilona ska väck...

Stor kram Jes ♥

STILinredningochdesign.blogspot.com sa...

Gud så söt hedvig är.. Underbar kjol, min Ellie älskar ballerina kjolar..

Jodå vi bor i landskrona.Om jag försytått det hela rätt så bor du ngnstans runt hbg?

Världen är bra liten :)

Hoppas du har en kanondag med barnen. Jag ska hämta min lilla nu från dagis.

Kram Madde

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Sötaste ballerinan!
Håller med Jes, inte lika lätt att få till dom där promenaderna när man har två barn. Nu har vi iof skaffat hund så jag måste ju ut en sväng iaf. Malte har förstås velat vara själv hemma någon gång men då vill man ju inte gå så långt!
Det får ta den tid det tar.
Har i tanken att ja ska ut och springa med hunden på morgonen inna V åker till jobbet men det är ju så skönt att dra sig ;)

Håller med dig och stilar, jag kan omöjligt hålla mig till en stil utan har sånt jag tycker om runt om mig. Men brukar säga att i botten har vi nog lantligt, mycket pga att huset känns så lantligt!

Kram!!

Marits vita skrin sa...

Sötaste Hedvig.

Jag tyckte det var mycket svårare att bli av med dom där jäkla kilona efter barn nr 2. Faktiskt så gick det fort i början men dom där sista dom försvann inte förrän jag slutade amma och sötsuget var borta. Jag kunde inte hålla mig ifrån fikat, det gick bara inte.

Men jag var inte så där otroligt bra på att vara ute och motionera heller som man ju ska..... Hm. Kan ju va de som var felet för mig, haha.

Kram på dig
Marit

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Bort bort bort! Hejja hejja! Hoppas löpningen går bra!! Kramen!

Hanna sa...

Vilken fin lite ballerina och härliga bilder! Hälsningar fr Finland! :)

Charlotta ♥ ohlovely.se sa...

Sötaste ballerinan jag sett! <3