Visual merchandiser

fredag 30 september 2011

50 000 steg
Foto: COS

Den här klänningen. Jisses vad fin. Den vill jag ha till en lurvig sjal och kängor. Jag var ute och letade efter en snygg tunika/klänning igår som jag kan svänga mig runt i tills jag tappat lite mer av mammakilona. Men det verkar vara svårt att hitta. Mest tjockstickat som man bara kan ute på höstpromenader. Jag kan inte ha stickat inne och röra mig i. Någon som har tips på någon snygg, enkel? Lite som på bilden? 


Hallå där under fredagsmyset!

Nu har tempot dragits ner lite smått och jag måste erkänna att sockernivån är rätt hög här hemma. Min brist på socker i veckorna fick mig att "go bananas" nu ikväll. Gott och Blandat ( finns det något godare än när de är sådär färska? ) och Marabou mjölkchoklad med daim. Och Coca cola på det. Ångesten ligger där bak och gnager samtidigt som att va fasen, i morgon tar jag löparskorna och går ut i höstsolen. Det är ju den sista värmen nu skulle jag tro. 

Maken har gett mig en utmaning, att jag ska gå 50 000 steg den här veckan. Man kan säga att det är ungefär 5 mil. Tror jag. Runt omkring iaf. Jag har en sån där stegmätare och den sitter på under vakentiden. Det sägs ju att 10 000 steg är vad man bör gå under en dag. Det beror ju helt på vad man gör också. I går gick jag 12 000 steg och i förrgår ca 3000. Vad mycket siffror det blev här. Jag hoppas att ni inte somnar. I skrivande stund  är jag upp i 31 207. Och att det är sol i helgen gör det hela barnsligt enkelt bara man vill. 

Sov så gott.. I will..

PS.. Snart 500 000 besökare. Det ska man väl fira på något sätt?


4 kommentarer:

Jes/Vita villa vila sa...

Åh jag tycker du verkar jätteduktig vännen. Både med minskat socker & coca-cola. Fina nya löparskor och flera tusen steg. Jag är avis ;)

Önskar dig & dina fina en riktigt mysig helg!

Kram Jes ♥

Anja sa...

Tack för en underbar blogg! Jag verkligen älskar den!! Jag är inne flera gånger om dagen ibland :)
Jag hittade en jättefin klänning inne på Åhléns förra helgen. Enkel, svart, à-linje formad där man kan dölja sina mammakilon lätt! Har nämligen också några sånna kilon som ska bort ;) dessvärre inte lika duktig som du med coca colan!
Klänningen är av märket frk och kostade 349:-
Lycka till!
Kramar Anja

Anonym sa...

hej, har precis köpt en nästan likadan på hm för 199:- lycka till, malin

Nina sa...

Hej! Vill passa på at säga at du har en supermysig blogg som jag besöker ofta! Och en liknande klänning som den på bilden stod jag och höll i häromdan. Den är i ull och från märket line of oslo. Den är dock inte helt slät framtill utan har knappar en bit fån kragen och ner. Kommer inte ihåg exakt pris men den låg runt 1000 lappen.
Kram