Visual merchandiser

lördag 10 september 2011

I love the 50´s

Foto: IKEA hemma, Soffa och lampa från MIO och affish från Modelmini.se

Det årtal som ligger varmast om hjärtat är definitivt 50-talet. Färgerna är så vackra, smustiga men en lagom nyans mellan varmt och kallt. Mönster som virrvarr, teakmöbler, stringhyllor.. Jag skulle inte vilja leva med endast femtiotal i mitt hem, men att plocka russinen ur kakan och välja det som känns modernt och som man tycker om passar mig perfekt och gör det personligt. Jag gillade verkligen den här hemmagjorda hyllan som någon kreativ IKEAsjäl klämt ihop. Och den supersnygga affishen som passar perfekt att plocka upp på väggen. Vad har ni för era som favorit?

5 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Håller med om att ta russinen ur kakan;) Min favvo är stringhyllan! Önskar dig en fin fin kväll. Kram Johanna

Life Of An Angel sa...

Soffan måste var något av det snyggaste jag sett!

Charlotta ♥ ohlovely.se sa...

Jag måste säga att jag med är väldigt förtjust i 50-talet. Älskar Stringhyllan och soffan du visar här är ju helt makalöst fin.

Åh, vad kul med nytt hus snart så vi kan möblera och sälja av en massa möbler. :)

Kram!

Anonym sa...

Hej, håller md om att 50talet är härligt!! Ska hämta min stringhylla idag som jag vunnit på tradera,jippi! Det bästa med möblerna är att de är så smidiga, om man jämför den soffa du visar o de jätte divansofforna som "alla" har....Ha en fortsatt trevlig helg..
Hälsar Maria

Johanna sa...

Hej.

Har för mig att du har varit sugen på vinglasen pokal från Ikea.De finns redan nu i lager för jag köpte 6st på Ikea i Helsingborg idag! 9kr styck.

//Johanna