Visual merchandiser

måndag 26 september 2011

Måndag

Hej Måndag

Här kommer lite bilder på minstingen i familjen. På väg att bli stor och blir allt mer sugen på underhållning. Nej inget mer liggandes och blänga för Signe, hon vrider huvudet 180 grader efter både tv och storasyster Hedvig. Vad säger man? Tiden flyger fram! Sovrutinerna börjar bli bättre, jag får lite mer sömn nu på nätterna. Å vad jag längtar tills jag får sova en hel natt igen och gärna utan blöjbyten. Men det har sin charm det med. Just nu har jag paxat soffan, den är min sovplats i veckorna. Det är så mycket mysigare att vakna klockan 03.00 och knäppa på dumburken än att sitta och glo i mörkret. Wordfeud är också en liten räddare i tristessen. Man kan säga att jag har sett en hel del repriser, för mig nya serier och en del skräp.

Angående det här med bloggen så delar ni meningar. Vissa gillar mina nya inlägg massor och har vad det verkar fått abstinens ;)  och tycker att jag blivit mer personlig. Andra tycker att det blivit mindre personligt, för mycket reklam och att man lika gärna kan bläddra i Sköna hem. Det sistnämnda tar jag som en komplimang. Ja det med Sköna hem. Det är ju svårt att få alla att gilla min blogg, och ska jag vara helt ärlig så är det inget jag jobbar på. Jag gör headers, collage och redigerar bilder för att JAG tycker att det är så förbaskat roligt. Ibland vill jag dela med mig av mitt privatliv, ibland inte. Jag tycker att man kan vara personlig i form av att visa sin stil också. Jag känner att jag bli ointressant om jag exponerar mig själv för mycket också. Men jag uppskattar era åsikter och som sagt så försöker jag få till en härlig mix då det är det jag gillar att läsa mest hos andra. 

12 kommentarer:

mariasvitabo sa...

Vilken liten sötnos! Har själv en liten, det går alldeles för fort... Saknar också att få sova en hel natt!
Mysig blogg du har!

Kram Maria

Emelie sa...

En sån liten persika! ;) Ljuvlig...
Och du, det är ju du som gör bloggen, utan dig skulle den inte finnas. Så fyll på bara, med allt som är du och allt som du har lust med! De som inte vill läsa behöver inte... ;) Så tycker jag!

Tjing Emelie

Lisa sa...

Tycker din blogg är super som den är och super som den var. Vi utvecklas, vill prova nya saker, helt naturligt liksom och jag hänger helt klart med på din resa! Och personlig tycker jag ingen kan beskylla din blogg för att vara. Kram

Lisa sa...

Opersonlig skulle det vara...skriver med iphonen..:) Kram

Träna, träna,träna och hälsa sa...

hjälp så söt hon är lilla Signe!
såg att du hittat Olgas blogg och grattis kan jag säga för tack vare att henne så är jag nu 1 år efter mitt tredje barn fötts i bättre form än någonsin och försöker dessutom hjälpa andra mammor att komma iform och inspirera dom, blev så inspirerad av Olga att jag har gått hennes utbildning till Mamma Boot Camp instruktör och det är bl det roligaste jag gjort. Olga är kunnig om träning men framförallt för nyblivna mammor vilket många andra PT ar inte är. Så ta det lungt och njut av din söta lilla bebis och skynda långsamt, tog väl 9 mån att gå dom 25 kilona så låt det ta lika lång tid att gå ner dom.....Härlig blogg! /marie

Ps. Hittade hit via Marits vita skrin

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Sån underbar liten Signe:) Och visst är det så att var stund har sin charm.

Gillar din blogg precis som den är. Att du ändrar typen av inlägg efter hur ditt liv förändras är väl helt normalt! Och det är också det bra med bloggar. Att de inte är lika hela tiden, utan följer tiden:)

Kram Susanne

Anonym sa...

Hej!
Bloggen är jättebra som den är nu!
Om bilderna kommer från det egna hemmet eller någon annan fräsch bild som man lagt ner tid för att hitta spelar ingen roll. Huvudsaken bilderna är bra och ger inspiration. Och det är precis som du skriver, det är du som ska ha roligt i första hand, sedan om andra också uppskattar bloggen är det såklart ett plus.

Må så gott med lilla söta Signe!

hälsar Anette

::fina:: sa...

Nääe vilka ljuvliga bilder på er lilla Signe! Och jag måste säga vilken skitsnygg ny banner du gjort till bloggen! Jag förstår dig precis, jag älskar själv att göra nya banners till min blogg. Jag läser ofta din blogg och förstår inte varför det blivit nåt gnäll om innehållet, jag märker ingen försämring av något slag. Man ska blogga om det man själv vill, helt egoistiskt! ;-)

STILinredningochdesign.blogspot.com sa...

gudarskymning vad söt hon är..

Jag gillar din blogg precis som den är..

Kram

Karolina sa...

Hej igen!

Jag måste förtydliga mig lite ser jag. Jag gnäller inte om innehållet i denna blogg. Frågan var ju från bloggerska själv, hur man upplevde den "nya" stilen på bloggen. Och personligen gillar jag mer inlägg från vardagen, bilder från det egna hemmet osv. Jag har läst denna blogg till och från och har tyckt att den har varit jätteinspirerande. Nu upplever jag den lite väl opersonlig med all reklam. Det får man ju nog av om man bara tittar i en Sköna Hem tidning (ingen favvo tidning hos mig direkt!!!) Det viktigaste är naturligtvis att man bloggar precis så som man själv vill, det är ju valfritt att läsa den eller inte.

Hälsningar Karolina

Frida Bieberbach sa...

Signe sööööt som socker!

Kram Frida

Kviddevitt sa...

Men hjälp då, vilken liten sötis Signe! ÄLSKAR små, små bebisar med stor, mörk kalufs. Blir inte sötare än så i mina ögon :)

Och så vill jag säga att det är alldeles lagom mycket personligt och "opersonligt" här på bloggen. Det är kul att läsa om er och ert liv men också toppen att hitta inspiration och shoppingtips i andras bilder som du valt ut.

Många kramar//Elle