Visual merchandiser

onsdag 28 september 2011

Kängor till mig

Hallå Onsdag!

Men alltså... Onsdag redan? Fast jag tycker att jag är vaken dygnet runt så går tiden så väldigt snabbt. Det är ju snart helg igen. Och varje vecka tänker jag att jag ska få ut så mycket som möjligt av helgen. Så i helgen tänkte jag måla skåpet i vardagsrummet. Igår köpte jag i alla fall en burk kvistlack. Testade Jotuns sist som var jättebra. Jag har använt Beckers tidigare men tycker att det har blivit glansigt på de partierna när man målat. Jotuns har även en kortare torktid som ligger på 15 min och så är den väldigt tunn. 

Passade på att köpa ett par höstkängor igår under lite ärenden på köpcentret här i krokarna. Hade ett par liknande förra året som tyvärr gick sönder rätt snabbt. Hoppas på mer tur den här gången. Men visst är de fina, mina pippikängor!? Jag passar även på att visa mitt armband som jag fyndade hos Campadre. Där inne är jag och gluttar runt rätt ofta. Vilka snygga fynd man kan göra. Gillade de bruna armbandet, jag tror att det kan slitas rätt fint! Nu blir det djupdykning i nya Residence. 

Må så gott!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Recept på soppa, och så kom man hit och en fanatstiskt härlig blogg. Kommer definitivt att följa den vidare. Tack! MVH Emma

Lilla My sa...

Vilka underbara skor!! Vart har du köpt dem? (vill också ha) ;-D *kram*

Linda sa...

Åh, precis sådana skor jag letat efter. Kikat runt en del men inte riktigt hittat några som fallit mig i smaken.. Vart fick du tag i dem??
Älskar din blogg btw.