Visual merchandiser

onsdag 28 september 2011

En stil jag gillarFoto: Karina Tengberg 

Godmorgon!

Så lider September mot sitt slut. Den krispiga luften börjar infinna sig, löven på Lönnen börjar bli röda, kastanjer faller ner på backen och det är dags att plocka fram vantar. Jag som är vaken ganska oregelbundna tider på natten märker att det är riktigt mörkt ute nu och det är inte förrän vid sju tiden det börjar märkas att natten är över. Det känns i alla fall som att jag får sova längre perioder nu och jag känner mig något mer utsövd. Det ska dock tilläggas att det är en lång väg kvar till utsövd. Om man någonsin blir det som småbarnsförälder. Jag ser fram emot den dagen då barnen sover länge och kan gå upp själva. 

Jag hittade dessa fina bilder på en så fin lägenhet. Jag tycker om de fina brädgolven tillsammans med den moderna 50-tals stilen. Jag tycker att det är fint att plocka in lite svarta detaljer tillsammans med det ruffa trämaterialet. Och färgklickar som kuddar och bilder. Lite skinn därtill som mjukar upp. 

Kuddarna kommer ju från det fantastiska Fine little day som gör det där lilla extra i hemmet. Det där som har glimten i ögat och gör hemmet mer personligt utan större ansträngning. Det som får en att le och känna sig välkommen. Viktigt tycker jag. Och just det där med utan ansträngning. Speciellt just nu i livet.

Nu ska jag passa på att sova en liten liten stund. Powernaps är inget problem, jag kan somna på 2 sek om jag bara blundar. Så trött är jag. Jag vaknar upp framför tv´n lite då och då och inser att jag har somnat. 

God natt och på återseende!

7 kommentarer:

MITT VITA HUS sa...

Åh fint:)

Sov så gott;) Kram

Vita Vidder sa...

ja, det blir verkligen ombonat med lite detaljer till det vita, så fint! Kram Marie länkar din blogg till min (vitavidder.blogspot.com)

Charlotta ♥ ohlovely.se sa...

Inspirerande bilder. Hoppas du fått sova riktigt bra i natt.

Stor kram!

Frida Bieberbach sa...

Mmmmm jätte härlig kombo! Jag gillar flugsvampen i barnrummet mycket också!

Dröm söta drömmar!

Kram Frida

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Me too! Me too:)

Kram Susanne

Elina sa...

Både ett fint och mysigt hem. Varmt och välkomnande liksom. Sov så gott! :-) Själv skulle jag också behöva en liten lur..

Kram Elina

Julias vita drömmar sa...

Mycket snyggt!

kram