Visual merchandiser

onsdag 14 september 2011

Nörden är här för att stanna
Foto: Weheartit.com


1. Strumpor, Gina Tricot 2. Tygkasse, Alphabetsbags 3. Arkivmapp, Granit 4. Anteckningsbok,           Fotografiska 5. Glasögon, Le Specs 6. Skor, HM 7. Cardigan, Gina Tricot 8. Byxor, Gina Tricot


Foto: Weheartit.com

Hallå!

Redan Onsdag. Så fort tiden går. Vardagen knatar på och jag försöker vänja mig vid allt nytt. Förutom livet med familjen så ser jag fram emot att köpa lite nya kläder då den större delen av vikten försvinner, det mindre överskottet kommer jag nog dessvärre att få stå ut med om jag inte ger mig tusan på att bli av med det. Än så länge har jag hållt mig från proppa i mig hemmabakat, chokladbitar och annat. Isvatten, isvatten, isvatten! Det funkar än så länge för att hålla det värsta sockersuget borta. 

Jag gillar verkligen den nördiga looken! Snyggt med en disktret färgskala där formen får tala. Snyggt med höga byxor, koftor och glasögon. Gärna låga skor med synliga strumpor, gärna till kjol eller ylleshorts. Miljötänk med grafiska tygväskor, snygga anteckningsblock som den i collaget. 

Nörden återkomst kom verkligen under 2009, ja kanske till och med tidigare för de riktigt modiga. Och det känns verkligen som en revansch. För att vara tvåtusentalets nörd så måste du nästan vara lite modig. Lite Stig Helmer Olsson, men lite lyxigare. 

Jag tycker att vi bloggare har en nörd i oss. Definitivt.

3 kommentarer:

Marits vita skrin sa...

Yes.
Jag är oxå inne på den nördiga looken. Letar febrilt efter ett bar snygga lågskor i skinn.
Och ett par nördglasögon.

Kram på dig
Marit

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Me like the nörd!! Önskar så att jag passa i nördiga glasögon, så snyggt!!

Kramen!

Emelie sa...

Ja nog är vi allt lite nördiga... ;)
Hihi!

Jag vill också shoppa höstnytt! Tänk att det alltid tycks sakna så mycket i garderoben och att det är så mycket man behöver...

En fin dag till dig!
Så skålar vi i isvatten! ;)

kram Emelie