Visual merchandiser

onsdag 17 augusti 2011

Vitt svart blått och natur

Foto: Mio

Mio är med i svängarna! And I like it, a lot! Jag gillar 50-tals stilen på den första bilden. Snyggt bord och härliga färger som kombineras. Soffan är superfin men jag vet inte om det skulle godkännas att fredagsmys i den då jag gillar den "mjukare" varianten av soffa. Jag blir till och med sugen på en fondvägg i vardagsrummet, men jag skulle nog tröttna rätt snabbt.

På bild nummer två så gillar jag verkligen den där drivbets känslan på väggen bakom soffan! Superfint med den lite ljusare soffan och renskinnet. Jag har ett renskinn hemma men jisses vad det hårar, inte alls som ett fårskinn. Jag har sagt till A att om han ertappar mig med ett renskinn på väg in i huset så får han stoppa mig.

Jag säger det igen.. vitt, svart, blått och lite natur får det bli =)

Och tack för era växtförslag, de låter hur bra som helst. Fåtöljen kommer förresten från ILVA och affisherna på fjärilen och trollsländan har jag köpt på Can Can Interiör här på nätet. Funderar dock på att byta ut ramarna då jag tycker att de vita inte ger bilderna den rätta behandlingen. Jag har köpt ramarna på IKEA som har bra priser på det måttet.

4 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Härlig inspiration, och färgerna är supersnygga ihop!!! Kram Johanna

Skatan sa...

Ha-ha! Ja du, tänk vad man svänger och anpassar sig...jag som har sagt ALDRIG vad gäller djurhorn. Vem vet med tanke på hur poppis det är just nu ;)

Önskar en fin dag!

Annakarin

Ylva sa...

Älskar den där soffan på översta bilden!! Har lobbat för att vi ska ha den hemma men inte fått gehör då det verkligen är en soffa man liksom "finsitter" i. Har inget lämpligt rum för detta då vi mer vill vräka oss i vardagsrummet...

::fina:: sa...

Ojoj, riktigt snyggt. Gillar också första bilden hur mkt som helst! Måste nog kolla in de nya möbelkatalogerna som jag förstår börjar dyka upp nu.