Visual merchandiser

tisdag 16 augusti 2011

Smutsigt blått..

Inpirationsbild: Sköna Hem, Korg till degen: Julias Vita Drömmar,
Porslin: Rörstrand och Radio: Roberts Radio

I dag åker spikpistolen fram och med det så får nog jag och lilla Hedvig bege oss ut på egna äventyr. Skrivbordet som vi målat till Hedvig är färdigmålat men det verkar aldrig vilja torka, nu har det fått komma in från garaget för att få stelna till men det är liksom fortfarande inte hårt. Någon som förstår vad jag menar och vad kan man göra åt det? Är det bara att vänta? Kommer det aldrig att stelna eller kan man påskynda processen? Jag vill ju få in det i hennes rum! Så fort som möjligt, gärna i går.

Vad tycker ni om dagens inspirationscollage? Just blått och grått blandat med trärena naturinslag tycker jag är så vackert. Vilsamt men samtidigt lite tuffare än det lantliga pastellblå. De där köket från Sköna hems sommarnummer är otroligt vackert. Tänk att sitta där med en kopp varmt, nybakat bröd och läsa morgontidningen!

Njut av er tisdag! Här är det äntligen äntligen lite sol =)

6 kommentarer:

Lilla Kråkslottet sa...

Tråååkigt med färg som inte torkar fortare än kvickt. Jag har inga smarta snabba-på-tips tyvärr!
Collaget var mycket snaisigt!!! :)
Kram!

Lilla huset på prärien sa...

Gud så snyggt! Jag var faktiskt på outleten i Höganäs härom dagen och tittade på det fina porslinet. Nu är jag en samlare... så vi har ju massor av porslin. Men jag stod länge och fingrade på det. Bra pris också! :) Och en sådan brödkorg vill jag ha. För jag vill ju baka mitt eget bröd. Och de fina kläderna från Rabens Saloner vill jag ha. Mmm... hinner alltså inte jobba och borde vara lyxhemmafru med massor av pengar. Då hade jag mått bra... eller?

Caroline sa...

Låt det ta den tid det tar att torka, har haft dåliga erfarenheter av ha för bråttom :S Skall gärna stå ett tag innan man använder det också så det hinner "bita i" för att inte skavas så lätt.

FORMELLE DESIGN sa...

Konstigt med färgen men det kan inte vara att det är fuktig luft efter allt regnande? Vi målade nyss ett skåp till dotterns rum och det tog också tid för att torka. Förstår din frustration.
Jätte fint kollage, som alltid!

//Johanna

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Jag äääälskar det där köket, hade gärna haft det så!
Gillar alla dina collage, din smak är superb!!
Tyvärr vet jag inte hur man kan göra med färgen?!

Kram!!

mariaemb. sa...

TOKSNYGGT är vad det är!!!!! Älskar ditt collage och den där bilden från Sköna hem hade jag gärna hoppat in och bott i. Ville också ge dig två tummar upp för ditt inlägg om blogglandia. Mycket bra skrivet!!!!

Stor kram!
Maria