Visual merchandiser

fredag 5 augusti 2011

Inspiration till badrummet


Inspirationsbild: Elle Decor, Handdukar i zinkbalja, Doftljus och Nagelborste från Julias Vita Drömmar och söt liten linnepåse från HM Home

Min energi försvann med solen tror jag. Hela dagen har varit en slappedag som vi säger här i Skåne. Det blir nog en slö kväll framför tv´n. Hoppas att de där vädergudarna tänker om angående det där regnovädret.

Satt och drömde om ett nytt badrum och gjorde ett litet collage om hur jag skulle vilja ha det. Ljusa toner som vitt tillsammans med bleka nyanser av grått och blått. Och så vill jag ha in så mycket ekologiskt och naturnära som möjligt. För visst är det väl så att man vill komma nära naturen när man duschar, badar eller är på Spa.

Hoppas att ni får en mysig helg! Och tack för alla söta kommentarer som dyker upp. Jag uppskattar varenda liten en!

Tillägg:

Anonym frågade:
Din blogg har verkligen ändrat stil. Roligt! Är det En mammas dag som inspirerat dig?

Absolut, till en viss del så är det en mammas dag som inspirerat mig. Båda mammorna är otroligt duktiga.
Men collage är något jag alltid gjort, dock i mindre skala och som jag aldrig placerat ut i bloggen. Jag har pärmar hemma med urklipp bland annat.

Inspirationen kommer från alla håll och kanter men det mesta ploppar upp i mitt huvud. Jag är rätt så van att sätta samman olika kombinationer i mitt yrke. Jag har lite mer tid att hålla på med bloggen nu än tidigare och intresset har blivit större. Det kändes lite som att antingen så kör jag på och ändrar lite min stil eller så lägger jag ner bloggen. Och jag hoppas att mina läsare fortfarande trivs, det är inte så många som sagt något än så länge. Jag skriver dock alltid i första hand det jag känner för inte för att det ska passa andra. Jag använder min blogg som ett redskap för att samla inspiration dels för mig själv och att kunna dela med mig av. Jag hoppas att ni läsare inte upplever det som att jag kopierar någon på något sätt.

Tack för att du delade med dig av dina tankar!

11 kommentarer:

Sofia sa...

Jättemysiga collage du gör, skapar mycket inspiration hos mig. Tycker mycket om ditt collage om gotlandskänsla också:)

// Kram Sofia Daggdroppe

Linruz sa...

Det där badrummet faller mig med ismaken.
Jag hoppas som dig att regnmolnen blåser bort.
Ha en skön slappekväll.
Kram
Lina

Anonym sa...

Hej, har inte sett hela din blogg men bara namnet Hedvig och jag har gjort att jag bara måste skriva en rad först .... min mor hette Hedvig Klara Helene kallades bara Hedi :-) är det så med din dotter också? det är så härligt att gamla namn är fortfarande att finna .... Ha en underbar helg, nu ska jag läsa igenom din blogg :-) Hälsningar Irene

Charlotta ♥ ohlovely.se sa...

Jag gillar dina inspirerande kollage och hela bloggen för den delen. Det är väl många som gör kollage... det är väl inget konstigt med det. Fortsätt du som du gör! :-)

Kram från Lotta

Johanna sa...

Kollage tycker jag är ett jättetrevligt inslag. Tycker att du har lyckats skapa en unik stil i din blogg.

Liten Å Stor sa...

Du är den bästa på att blogga! Inspirerar till tusen!

Ina /LitenÅStor

Elvira Spekulerar sa...

Men vilken härlig blogg jag hittade här då, här tänker jag fortsätta komma in och hälsa på.

Fina bilder, inspiration och snygg blogg, ja som ett Kinderägg helt enkelt!

//Elvira

Lilla huset på prärien sa...

Kul med badrum tycker jag. Jag borde verkligen ta tag i mina lite mer. Har ett stort badrum i källaren men skulle behöva komplettera med en lång "vik-bänk" och lite tyg för att gömma tvättmaskinerna...

Bor i Lerberget. Ödåkra är fint tycker jag :)

Kram Jenny

Anonym sa...

Din blogg var och ÄR toppen! Men ju mer desto bättre, och förändringar behöver vi ju alla:)Jag kikar efter nya inlägg varje kväll!
Du e jätteduktig.. Det enda problemet är att man vill ha så myyycket av alla de fina saker du visar!
Kram Alexandra

Anonym sa...

Tycker din blogg är toppen! fortsatt gärna blogga : )
Mvh Ella

Ida sa...

Har alltid gillat din blogg och ditt sätt att skriva, din "nya" stil ligger nog närmare den jag själv försöker skapa så jag gillar absolut den!
Ska bli så spännande att följa dina rum-byten! Ha en bra start på veckan, kram Ida