Visual merchandiser

onsdag 24 augusti 2011

Det där med bloggpaus...Ja det där med att pausa från bloggen, det är som att bara ta en godis ur påsen för att spara resten till kvällen. Det går ju INTE. Jag snubblar ju över vackra saker hela tiden, som jag vill dela med mig av. Det händer inte så mycket här. Hedvig är tillbaka på dagis ( jag jag säger dagis, sorry ) mellan nio och två och då har jag tråkigt.

Tack för alla era berättelser och lyckoönskningar!

Inspirationsbilder kommer från Norrgavel som i dag kommer med två nya och superfina broshyrer och en uppdaterad hemsida. Norrgavel är absolut en av mina favoriter. Jag älskar till och med doften i deras butiker av alla ull och träprodukter. Otroligt vackra gedigna möbler och härliga färgskalor. En säker inspirationskälla. Bara titta in bilderna som de tagit i Jämtland. Så otroligt vackert! Skålen i vitt är en salladsskål av Calle Forsberg och den pillar jag på varje gång jag är in där. Foton: Norrgavel.se

Min andra favorit är definitivt Granit som har varit en favorit länge och som har varit en given stoppstation vid Stockholmsbesöken. Nu börjar de dock sprida ut sig över landet till min stora glädje och jag har hört ett rykte om att det är webshop på gång till nästa höst. Rätta mig om jag hört fel. Men har ni sett, lampan! Och klädställningen och tekannan! Vilka snygga prylar. Riktiga pärlor som kommer att dyka upp nu i höst. Och så de coola ljusstakarna som ser ut som stålrör. Foto: Granit.se

Färgpenseln med färg på är framställd av Flügger. Inspirationen kommer av danska kungahuset och är en färg var till tvillingarna Vincent och Josephine. Foto: Boligmagasinet

10 kommentarer:

Johanna sa...

Mmmm så fint! Jag blev också inspirerad av Norrgavel idag. Synd att inte deras butik finns på lite fler ställen. Hade tänkt köra upp till Lammhult nu i somras, men det blev inte av.

Johanna Stålros sa...

tur för oss att du fortfarande är hemma så vi kan få njuta av dina fina collage;) Kramiz

FORMELLE DESIGN sa...

Är också ett stort fan av Granit. Älskar lampan och ljusstakarna, dom skulle passa perfekt hemma hos mig :) Tack för tipset och fint kollage!

//Johanna

mariaemb. sa...

SNYGGT!!! Granit är min stora favorit här hemma och när jag var där senast och pratade killen som jobbar där varmt om höstens nyheter och speciellt klädhängaren i stålrör. Lampan höll jag i när den var inne senast (för många månader sen) men la till baka den. Dumt. Den sålde slut bara på någon dag här i Stockholm. Kul att se att den kommer snart igen!

Spännande att liten snart är på väg. Håller alla tummar att han/hon tittar ut snart så ni får njuta.

Ha en fin kväll!
Kram Maria

Lantligt i smultronbacken sa...

Hihi, här har du en till som säger dagis. FÖrskola är för mig något som 6 åringar går ett år på innan de börjar skolan.

Den dära lampan får gärna flytta hem till mig med.

Kram Teres

Li sa...

Det var verkligen fint!

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Och jag trodde du redan fått din lilla bebis! Men inspiration duger också.
Lycka till nu:)
Kram Susanne

Lilla huset på prärien sa...

Ja tack till klädställning och ljusstakar! Underbara! :)

Julia sa...

Åh ja! Ge oss en webbshop!! Hurra!!

snede sa...

Detdär huset,just ett sånt jag skulle vilja ha!Och granit hör också till en av mina favoriter och ett måste på stockholmsbesöket!