Visual merchandiser

torsdag 4 augusti 2011

Trasiga jeans och paljetter
I dag städar jag min garderob lite. Det är svårare än vanligt eftersom de kläder jag vill kasta delvis är de enda jag kommer i nu.. och mina favoriter är alldeles för små. Därför går jag igenom sånt som är trasigt och nopprigt, inte använt på länge eller sånt som bara blev helt fel. Mina favoritjeans alla tider ser ni på bilden. Ett par boyfriend jeans som är jättetrasiga.. de är så trasiga att jag inte bär dem vart som helst. Jag brukar försöka undvika dem vid dagislämningar och besök hos mormor. Supersköna och luftiga! Jag rekommenderar boyfriend jeans, de sitter liksom alltid skönt! De ska se lite ut som att du lånat dem av "your boyfriend". Andra favvisar som dock inte används så mycket är mina bling bling plagg! Snyggt med paljettjacka till jeans!

Utmaning!
Vågar ni visa upp era garderober?

Och, ja visst... jag har massor av söta klänningar, tunikor och koftor. Faktiskt hela jeans också! Men det är liksom inte lika skoj att visa upp. Nu är det iaf nystädat och nu väntar jag bara på att alla överflödiga kilon ska rasa så jag kan investera i basplagg och annat trevligt.

2 kommentarer:

Charlotta ♥ ohlovely.se sa...

Åh nej... jag vågar inte visa upp min garderob. Hälften eller nästan mer än hälften är för litet. Jag tror jag ska rensa ur den ganska så kraftigt nu till hösten. ;)

Kram!

Johanna Stålros sa...

Nja jag är tveksam, får nog fundera på detta;) Jag borde oxå rensa, men jag har så svårt för att göra mig av med kläder....love "your boyfriend" jeans. kram J