Visual merchandiser

söndag 7 augusti 2011

Snart dags för kräftor


God morgon!

Ja för mig är det ju det... Jag har fått lång sovmorgon och sovit tills alldeles nyligen. Jag sover som en liten nyfödd och skulle kunna sova hur mycket som helst. Dessvärre blir jag inte direkt piggare av det.

Surfade runt lite och såg de här otroligt inspirerade bilder från IKEA Livet hemma. Så enkelt och så snyggt. Bara att välja färgade stearinljus kickar till det. Lite rep och lite snäckor och stenar. Behöver inte bli dyrt alls. Och så saftiga kräftor, västerbottenpaj, brytbröd och snapssånger. Jag längtar... men jag ska ännu njuta av den fina sommar vi har. Trots regniga dagar.

Idag blir det till att skaffa material till väggbygge och hämta en gratis babybox.

Hoppas att ni får en fin söndag!

5 kommentarer:

Pia sa...

Så snyggt! Du, vil lige tipsa om de nya salt och peppar kvärner i färgerne cloud och storm från danska Menu (eftersom du ju gillar de mörkeblå färger;-) http://gn.termolux.dk/product816/category141/subcategory120/Menu-Bottle-Kvaern-Cloud.

Kram Pia

www.danskvintage.blogspot.com

Anonym sa...

Kan du inte skriva ett inlägg om din utbildning, hur ditt arbete är och lite allmän kring detta. Funderat själv på denna branschen men det verkar vara svårt att få jobb om man inte bor i Stockholm. Kram

Johanna Stålros sa...

Jag älskar kräftor, och längtar tills nästa helg när vi ska ha kräftskiva! I kväll njuts det av nybakt körsbärspaj och portvin;) Hoppas du njuter du med. Kram Johanna

Lilla huset på prärien sa...

Åh vad mysigt det ser ut! Jag har varit sugen på lite kräftskiva ett tag nu... måste se till att fixa det. Jag älskar kräftor!

Hoppas att du blir pigg snart!

Kram Jenny

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Mmm love kräftor och alla skaldjur! Prova Leilas potatis och getost flarn till, Mmm gott gott!!

Kram M!