Visual merchandiser

måndag 15 augusti 2011

Ursäkta röran...
men det kändes ganska meningslöst att piffa just nu..

Besök hos barnmorskan idag. Inget fixerat barn här inte. Hon tippade även på att det blir ett lite mindre barn på ca 3 kg. Passar mig perfekt så länge barnet mår bra såklart! Var in på Granit och köpte ABC bokstäverna till Hedvig. Och en liten present från bebisen till Hedvig. Har ni sett att det finns en pysselbok som är som ett dockskåp som man kan inreda med klistermärken? Jag hade förmodligen skrikigt mig hes om det funnits när jag var liten. Men istället klippte jag ut möbler ur ikea och ellos katalogen. Ingen snygg 3D grafik där inte men det funkade.

Ja, så här ser ni lite bilder på den där väggen jag har tjatat om.. och äntligen är det på gång!

Nu pizza!! ( Ja en måndag! Men så många överflödes kilon som jag redan har så spelar det ingen roll, dessutom så har jag hört att man ska bygga upp med kolhydrater innan förlossningen? )

8 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Du om någon är värd en pizza;) kram J

Johanna sa...

härligt med lite bilder från verkligheten:) Bye the way, var köper du ramar till Hagedornhagens tavlorna. Jag hittar ingen som passar.

live a lot sa...

Ju mer kolhydrater desto lättare förlossning har jag alltid hävdat ;-)

MITT VITA HUS sa...

Härligt med lite stök:)

Kram

Anna sa...

Härligt med verklighet :D

Anna

Lilla Kråkslottet sa...

Efter pizzan fixerar nog lillfisen till sig ;)
Väl värt en måndag!! Vad spännande med en avdelning av rummen! Kul att se sen hur det blir! Ha det gott!

Knaada sa...

Jag lyssnar och lär, bygga med pizza säger du, mhm? Funkar för mig... *noterar*

Lottaspace sa...

Underbart med "riktiga" bilder! Visst är det roligt att se fina och vackra bilder, men det är sådana här bilder som får en att vilja fortsätta blogga. Att se att andra också har färggranna leksaker och mattorna i soffan :-)

Och tack för inlägget nedan om bloggandet. Precis så är det. Har blivit ett stressmoment för många, då man ser hur fint andra har det.. Själv har jag ändrat mycket på bloggstilen, inte lika mycket inredning just nu.. Med två små barn hemma hinner man inte så mycket.

Lycka till med bebisen!
Lotta