Visual merchandiser

måndag 22 augusti 2011

Metall och paljetter

Det känns kul med den nya slags tiden som kommit. Ingen stil är den andra lik och man kombinerar hej vilt mellan arvegods, svindyra designstolar, loppisfyndade lantbord, omsydda kläder och saker vi målat och renoverat själva. Ingenting är längre fel. Allt går att kombinera. Jag tror att gör man det med kärlek så kan det inte gå fel. Jag tror att man har haft det svårt att hitta sin stil och försökt göra som kedjorna. För mig har det enklaste varit att göra moodboards och tänkt ut en bas som jag gillar. Som man kan plocka in vad man vill i. Att välja möbler som är praktiska och som samtidigt går att använda till olika stilar. En Howardsoffa kan ju till exempel kännas lantlig, klassiskt och vintage på samma gång beroende på vad man kombinerar till. Jag är så glad att Hm Home har kommit. Många snygga fynd för liten peng! Hur har ni gjort för att hitta er stil?1: Fåtölj från Mio.se som gärna får flytta in hos mig. 2 och 3: Topp och klänning från Zara.se. Det kan vara fint med lite inslag med metaller, paljetter eller annat som skimrar till lite, så att inredningen eller dagens outfit blir så platt. Vill man se classy ut så tycker jag att det ska vara enkelt som på bilden och vill jag vara lite mer vintagetuff så tuffar man till det med trasiga jeans eller kängor. 4: Tändsticksask från Svenskt tenn 5: Ring i flera olika metaller från Bjorg. 6 och 7: Kudde och förvaringspåse från HM Home.

4 kommentarer:

STILinredningochdesign.blogspot.com sa...

hej!

Tack för infon imorse, jag hade råkat lägga shoppen i dolt läge.. Ibland är det inte bra att sitta och pilla med sidan mitt i natten :)

Ibland kommer jag lite av min stil och det kan vara om jag blir superinspirerad av ngn annans hem och känner kanske wow så snyggt men jag tycker nu att jag direkt känner - det är grymt snyggt men inte min stil hemma hos mig"
Jag försöker att bara köpa saker jag verkligen älskar och sparar hellre längre och köper få saker som jag verkligen vill ha. Blandar hej vilt med loppis, hm samt designade saker.

Just nu går alla pengar till renovering, men känner lite sug efter att få inredningspyssa i lite höstigt tema:)

Kram på dig

STILinredningochdesign.blogspot.com sa...

jag igen :)
Hur har du gjort för att ha översättning, jag har en del utländska läsare men jag orkar ej skriva på engelska med men detta var ju urbra med en övesättningsknapp!

Johanna Stålros sa...

Jag har oxå behov av en översättare men får det inte att funka- kan du hjälpa;)

Fiffiga Systrar sa...

jag har lixom du valt ut en neutral bas och köpt mycket möbler på loppis och auktion. Tycker jag fått till en skön mix av gammalt och nytt och personligt! önskar en fin dag! / emelie