Visual merchandiser

måndag 1 augusti 2011

Augustifavoriter

Bok: Stockholm Rosé av Sophia Wolf Lösntiz, Skor: Clarks,
Väska: Zara Klänning: Gina Tricot, Sjal: Åhléns och sittsäck från Bautakudden


Hallå i värmen!

Ha ha det är väl lustigt. Hedvig och jag var på stan i solen och fikade, shoppade ett par manchesterbyxor till ( Kappahl har 50:- rabatt på barnbyxor i hennes storlek) och besökte barnmorskan. Och så tänkte jag att nu åker vi hem och njuter av solen i trädgården, det var ju så längesen det var just sol. Precis när vi kommer hem så går solen i moln och det börjar regna. Säga vad man vill, men tur med vädret har vi inte i denna delen av landet. Eller i denna delen av stan iaf. I morgon är det dags för förskolan igen och jag får några timmar för mig själv som jag tänkte spendera med att fixa med bb-väska, spjälsäng och mysa till vagnen.

Och ett litet besök på bokhandeln så såg jag den där supersnygga boken "Stockholm Rosé", en sån får det kanske bli till hösten. Kanske sittandes i en sittsäck?

6 kommentarer:

Charlotta ♥ ohlovely.se sa...

Omslaget på boken är av Cassandra Rhodin va? Vi har två tavlor av henne. Gillar hennes illustrationer. Vilket inspirerande ihop-plock!

Skrot och Skruv sa...

Härligt inspiration!! Omslagsbilden på boken är otroligt läcker...

mini sa...

fiiint! hoppas på solsken på er imorgon! mini

Tant Johanna sa...

Mycket fint! Boken har jag också stått och kollat på, riktigt snyggt omslag. Gina har inte jag varit inne på sedan jag slutade i november men den där klänningen kanske får mig att ta mig in, och sjalen ska jag absolut ta mig en titt på i butik.
Tråkigt med silverfiskarna! Men det är väl ofta så i hus? Vet att min mamma också har en del vid denna tiden på året. Hoppas att de försvinner snart så att du kan få ha dina tidningar i fred.
Såg förresten att du har en sida på f.b nu. Kul! Jag gick självklar med!
Kram tant J

Johanna Stålros sa...

Vilken härlig inspiration! Väskan från Zara är dösnygg....Kram J

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Du hittar då på allt snyggt du, måste vara bra på ditt jobb kan jag tänka mig!
Jag längtar faktiskt lite till förskolan om man får säga så! Malte är lite rastlös just nu, skulle behöva göra av med lite energi och det är inte så lätt att roa han alltid när man har en vild ettåring :)

Kram!