Visual merchandiser

fredag 12 augusti 2011

Tack!

Foto: Mario Testino


Men jisses! Vilken fin respons jag har fått. Jag förstår att jag har fått en hel del att må lite bättre och har dessutom läst att många känner en sån bloggstress att de helt enkelt har lagt ner. Det är lätt att det blir så både i verkligheten och i blogglivet när man inte känner att man har något att ge. Kanske kan man kalla det att gå in i bloggväggen? Det är ju supersvårt att visa upp en ny fin bild på sitt hem eller andra bilder man tagit hela tiden. Jag gillar att blanda lite. Collage är ju superroliga att göra. Inspirationsbilder tills jag själv får råd att göra om någon gång. Då är det skönt att blicka tillbaka på vad man gillar. Eller gillade då. Men som sagt. Tacksam för att jag fått höra alla era tankar, kul att träffa på så många nya ansikten och att förhoppningsvis få en del av er att sätta igång era bloggar så småningom. Och tack för cybersockerkakor!

Ett stort tack, rätt ut från hjärtat!

På de underbara fotografierna ser vi underbara bilder tagna av Mario Testino, som har fått vara med på Kate Moss bröllopsdag. Och jisses, se vilket vackert porträtt på henne och dottern. Det är nog det vackraste fotot jag sett på henne även om hon alltid är supersnygg. Bilderna dyker upp i Vogues septembernummer. Kanske blir första gången jag ska spana i en Vogue.

När det gäller nappar så förstår jag inte vad som har hänt? Det bara gick.. eller ja.. jag lovade henne en möbel också. Ett blocketfynd för 200:- som vi ska måla rosa i morgon. Hedvig och jag.


10 kommentarer:

MITT VITA HUS sa...

Hi hi ja blogg äggen var ju bra:)) inlägget du skrev var ju kanon mitt i prick:) kram

Liten Å Stor sa...

You go Therese!
Världen och bloggvärlden är vad vi gör den till - eller hur?!

Ina

Cajsas Faster sa...

Kloka ord i förra inlägget!
Och vackra bröllopsbilder.

Hälsn. Marie

Kärleken till inredning sa...

Vilken fantastisk förebild du är, speciellt för mig som är ny i bloggvärlden. Trevlig helg! / Linda

Anci sa...

Hej !
Tack för att du skrev inlägget om bloggar. Jag vill ge dig en stor bukett vackra blommor för det är sååå bra skrivet.

Stor kram
Anci

Catarina sa...

Ja jösses vilken fin bild. Nu blir man ju knappast lika snygg på bild själv. Men jag skulle gärna försöka ta ett liknade bild med mig och dottern när hon blir lite äldre.

På vår gata sa...

Hon är verkligen vacker! Underbara bilder.

Inlägget nedanför var verkligen mitt i prick - så tänkvärt och klokt. Jag kan också få panik över framförallt den konsumtionshets, som det känns att man drivs mot. Det finns ju så mkt fint och så mkt man vill ha, problemet är väl bara att när man väl ha den där saken man drömmer om, då vill man snart ha nästa och nästa... Jag brukar därför drömma om saker och inspireras av saker, utan att känna mig tvungen att köpa dem.

Kram Daniela

Grodmamman sa...

Skulle gärna ta ett liknande kort på mig och dottern! Så vackert!
Måste bara säga att ditt förra inlägg var sååå bra. Verkligen mitt i prick!:)
Kram

enteskedvardag sa...

Tusen tusen tack för det bästa blogginlägget i bloggvärlden detta år(syftar på förra inlägget)!

Jag startade min blogg i vintras och funderade först hur jag skulle göra "reklam" för min blogg o få så många läsare som möjligt.Tills jag kom på att det inte var viktigt. Att jag finns där och kan dela med mig av bilder, tankar o inspiration för de som har lust när de har lust räcker. Just därför älskar jag din blogg. För den bara är. Utan krav. Utan motprestation. Tack! ♥

Kram Lotta

Sofia sa...

Jag fastnade också för bilden på Kate och barnet. Otroligt vackert! En sån bild som man bara kan sitta och titta på..länge!