Visual merchandiser

onsdag 17 augusti 2011

Pilla in lite blått och drömma om London
Foto: Bolig.dk

Vilket otroligt vackert hem! En röd tråd genom hela hemmet med trädetaljerna! Stilrent och klassiskt. Dock känner jag att en färg skulle lyfta det hela lite. I mitt fall skulle jag ju inte helt överraskande välja gråblått. Som tex Beach house påslakanen på bilden här under. Har man en gång klämt på dem så glömmer man dem inte. Ja jag kanske skulle ta och önska mig dem i julklapp tänker man då?

Men.. jag ska ju med bästa bloggvännen J till London i vår så det blir till att önska sig pengar dit istället. Det ska bli mysigt att komma i väg på en shoppingtripp med en så god vän, äta gott och fika gott ( Hummingbird bakery?? ), spana i Cath Kidston efter saker till barnen och ja.. vart jag själv ska spana in har jag ingen aning om. Jag har aldrig varit i London. Men Portabello Road vara bra har jag fått för mig? Hotell ska spanas in också.. och restauranger.Foto: Beach house

5 kommentarer:

Barn och Pyssel sa...

Hej

Håller med att en gnutta färg skulle passa bra.
Ha en underbar dag
Kram

Elina sa...

Jag gillar verkligen det där matbordet! Sen sängkläder från beach house står högt på önskelistan!

Kram Elina

Johanna Stålros sa...

ja visst är det ett så snyggt hem- lite färg var det ja...Kram

Julias vita drömmar sa...

Och plötsligt så längtade jag MASSOR efter våren...
Ok, först ska vi avklara sensommar (en förlossning) höst och vinter men sedanså!

Det där hemmet gillar jag massor, såg det i ngn tidning härommånaden men tycker som du att en färg skulle lyft det snäppet högre.

Eftersom vi har gott om tid på oss, så kan ju planeringen inte bli annat än bra tänker jag.
Mina Londonerfarenheter känns inte aktuella längre en sisådär drygt tio år senare.

kramis

Pållan sa...

Ett fantastiskt hem som jag tror var med i Sköna Hem i början av sommaren. Han har träffat rätt i allt och historien kring det hela är himla trevlig. Fortsatt trevlig vecka önskar Pållan ; )