Visual merchandiser

fredag 19 augusti 2011

Fredagsmys... ett bra ordInspirationsbild inredning: Bolig.dk Väska: Gina Tricot Jordglob: Mio Inspirationsbild mode: The Sartorialist Hatt: Gina Tricot
Soffa och soffbord: Mio Rund bricka med elefanter: Svenskt tenn Affish: Formelle design Fåtölj: Mio


Fredag!

Det är något visst med fredagar även om man är ledig. Det är liksom starten på några mysiga dagar med lite mindre måste. Man kan väl även säga att OLW lyckades ganska bra med att mynta ett nytt uttryck. Fredagsmys. Ett ord som de flesta barnfamiljer använder kan jag tänka mig. Skillnaden är väl kanske inte så stor mot hur det var när man var yngre själv, det vara samma sak men det fanns inget givet namn på det. Då var det fångarna på fortet, smågodis och hämtpizza. Och jag kommer i håg då det var Dallas eller Familjen McCahan. Western var rätt så hett i filmväg och det var mysigt att titta med mamma och pappa. Ja visst är det härligt med minnen.

Idag har det målats det sista på väggarna och nu ska listerna dit. Jag har skaffat en liter färg till det avlutade skåpet. Så det ska målas så snart som möjligt, mest för att att halva köksbordet nu bär upp porslinet som brukar stå i skåpet. Hade varit bra om det blev klart idag så det kunde flyttas in i vardagsrummet och att jag kunde få piffa och städa klart i morgon. Jag tänkte ju att jag skulle föda barn på söndag så att jag slipper gå ensam hemma mitt i veckan när det händer.

Hoppas att ni får en fin fredagskväll, här lagar Hedvig och pappa Västerbottenpaj med kräftor i. En av favoriterna här hemma!

4 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Vilka minnen du väcker från fredagar förr i tiden, jag minns att våra grannar hade tackos och det hade inte vi....hihi. Fredagsmys är verkligen ett härligt uttryck;)Kram Johanna

Villa Hemmet sa...

Haha, bra med planering ;)

Kram o trevlig helg

Signe sa...

Jeg er vanligvis ikke superfan av svart på interiør, men her liker jeg både globusen, sofaen og brettet! Ikke dårlig :)

Klem og nyt fredagskvelden!
Signe

FORMELLE DESIGN sa...

Roligt att vi får vara med bland dina inspirationsbilder igen :)

Allt gott!

//Johanna