Visual merchandiser

torsdag 2 juni 2011

Ett rum att leva iHej igen!

Dags för lite uppdaterade bilder av vardagsrummet. I dag hämtade jag ut mitt paket från HM med Water aid prylarna. Jag är nöjd med alla sakerna, speciellt strandfilten som nu ligger och vilar uppe på det gamla skåpet. Min tanke är att det tomma hörnet på bilden ska fyllas med ett skrivbord, vad tror ni om det? En snygg skrivbordslampa är jag på jakt efter. Någon vänlig själ där ute som vet någon snygging?


" Jag vill ha sommar över precis hela kroppen, inte bara doppa tårna i den"

Ernst Kirchsteiger

3 kommentarer:

Ida sa...

Så snyggt! Jag inhandlade också en stråhatt igår och letar nu för fullt efter snygga blå sängkläder, tänkte göra en budget-styling av sovrummet inför sommaren! Imorgon bär det av till stoff och stil för att se vad de har för blått, annars blir det påslakan från Ellos som faktiskt ser fina ut. Hittade supersnygga på GANT idag men på tal om projekt så är här en hel del hemma i vårt renoveringshus så GANT får vänta.. Ha en skön långhelg, Kram Ida

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Åh så snygg och fräsch hela din blogg är, får en känsla av värme och hav!! Jag har helt glömt bort hur man fipplar med datorer (trots att jag läste media i skolan) Gillade wateraid kollektionen, synd bara att många gobitar var slutsålda!

Ha nu en fin helg, kram!

Johanna Stålros sa...

Jättefin bild, och pläden är så snygg. Kram Johanna