Visual merchandiser

måndag 20 juni 2011

Sommardukning


Hallå på er!

Idag blev det en dag hemma tillsammans med lilla Hedvig som har feber igen. Vi har tittat på Pippi Långstrump och nu sover hon. Jag tänkte att jag skulle passa på att städa lite men ack vad dålig jag är på att sätta igång. Det är liksom lite trivsammare att kolla runt bland alla bloggar som finns där ute, leta saker som jag "måste" shoppa och spana in kläder som jag inte får plats i.

Utanför fönstret regnar det som vanligt nuförtiden och de soliga dagarna är nu ett minne blott. Man får helt enkelt passa på att göra sånt som måste göras nu i sommar och så får man bara koppla av när solen kommer tillbaka igen. Hoppas bara att det blir uppehåll i midsommar!

Önskar er en trevlig start på veckan!

Bild: Ikea Livet Hemma

Vilken underbar dukning! Kannan i vitt har jag i flera storlekar och den är superfin till både saft och sommarblommor. Skålarna stod jag och höll i sist jag var inne på Ikea. Tanken slog mig faktiskt då att det skulle vara härligt med en Pavlova i! Tycker ni inte?

2 kommentarer:

Charlotta ♥ ohlovely.se sa...

Hej!

Hoppas lilla tjejen kryar på sig! Den vita kannan är hur fin som helst, vi har också en. Skålarna är verkligen söta, tror det blir en tripp till IKEA snart igen.

Ha en fin dag.
/Charlotta

Villa Carl Larsson sa...

Pippi Långstrump är en riktig tös det hihi :) Hoppas din tös kryar på sig snart.

Jag har ätit ananas faktiskt, men det gav ingen effekt. Men jag åt det inte i det syftet och man måste nog äta en del om det ska ha effekt. Kanske hade du tur eller så var det en tillfällighet.

/Josefin