Visual merchandiser

lördag 25 juni 2011


Hej!

Det blev en väldigt lugn dag igår, bara vi tre men väldigt skönt.
Vi grillade, dansade, hade mys med film och godis och lekte affär med Hedvigs nya ( plastiga ) kassaapparat som är såå popoulär!

Dagen till ära så blir det storstädning, tvätt och en massa pappershögar att ta reda på, så jag slipper en massa energitjuvar på ett tag. Jag har köpt en bok som snyltar inne på det området också, ni får se den sen. I helgen ska vi även köpa brädor till väggen vi ska bygga som delar upp vardagsrummet till ett sovrum/lekrum och ett vardagsrum. Det är bra att de ligger och torkar ett tag har jag förstått. Nu ska jag bara planera lekrummet lite. Den turkosa skänken hjar jag bestämt får stå kvar tills vi tar över sovrummet ( om en sisådär 4 år när barnen kan sova däruppe själva ). Ett lekrum på nedre våningen tror jag blir perfekt, jag kan ha koll medans jag pysslar här nere och leksakerna behöver inte ligga överallt. ( Har jag inbillat mig).

På bild: Min för året nya perenn, jätteprästkragen och Hedvig med sina "Flopp flopp" och målade tånaglar, en fot rosa och en blå. Hennes favoritfärger!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den boken lät spännande, ser framemot att se vad det är för någon. :)

Charlotta ♥ ohlovely.se sa...

Hej!

Låter som en mysig och effektiv midsommar. :)

Så sött att hon har ena foten blå och andra rosa.

Ha en fin helg!
Kram C