Visual merchandiser

tisdag 31 maj 2011

Vardagsrummet som blir tv-rum

Hej på er!

Min dag började lite "mysigt" hos barnmorskan för att göra ett glukostest för att kolla om det finns risk för att utveckla graviditetsdiabetes, vilket är rutin för alla gravida i Helsingborg. Ett stort glas med sockerlösning som inte alls är trevlig att dricka, och fem minuter har man på sig också! Sen sitta och vänta för att kroppen ska ta upp sockret vilket tar 2 timmar. Tur att det finns tidningar att läsa. Nå, värdet var i allafall som det skulle och nu är det gjort.

Jag fortsätter att inspireras av himmel och hav, hö och grafiska tryck. Jag har så mycket planer för nedervåningen så jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Eller ja.. det underlättar ju om maken ville börja bygga den där väggen..ehum. Jag har iaf redan testmöblerat och det blir ju såklart ett mycket mindre vardagsrum, MEN väldigt mysigt. Jag tror till och med att jag får döpa om det till Tv-rummet.

På Bild: Kudde, soffa och pläd från Ilva, Korg från Julias vita drömmar och poster från Barnvänligt

1 kommentar:

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Underbar inspiration för mig som älskar blått, det har jag alltid gjort! Kul att du är på g med inredningsinspirationen igen tycker jag :)

Har sluppit dricka den där sockerlösningen men hört att den inte är trevlig. Men bra att den finns dock!!

Hoppas du, magen och familjen mår fint.
Kram Madde