Visual merchandiser

lördag 28 maj 2011Stol från Charles and Eames, bricka från Svenskt tenn, kökshandduk från Lexington, smyckesskrin från Tove Adman och underbaraste Jazziga skivan med Monica Zetterlund.


Hej på er!

I dag är vädret lite konstigt här i Helsingborg. Solen tittar fram med jämna mellanrum men däremellan blir det mulet och det känns som att regnet ska störta ner från skyarna närsom. Det får bli en dag inne och rensa och städa lite. Med våren och sommaren ( och inte minst graviditeten) så kommer min lust att städa och sortera, kasta och skänka. Vi har en liten plan här hemma, vi ska nämligen dela av vårt 2 vardagsrum i två delar för att dels fylla ut vardagsrummet som just nu känns för stort och så behöver vi ett rum till så småningom. Tanken är att det nya rummet ska vara ett lekrum tills barnen är lite större och då flyttar vi ner och barnen får hela övervåningen för sig själva. Vår övervåning består ju bara av 2 rum och är lite halvtrixigt att bygga om då det är fönster, takbjälkar, murstock och snedtak.

Som ni säkert märker så har jag "snöat" ( kanske helt fel ord mitt i sommaren ) in på att göra inspirationscollage men det hjälper mig att inte spreta iväg med allt. Och det är riktigt kul att göra dem. Och just nu så har jag graviditetscraving på blått och mjölkchoklad! Men vad säger ni? Är collagen tråkiga? Blått är ju en klassiker och känns ju som en riktigt investering?

3 kommentarer:

Camilla sa...

Sommrigt kollage :) Mysigt!!
Kul med lite ombyggnader. Hoppas du visar sen. Det man sett på bild från ditt hem tidigare är så fint och inspirerande. Så jag hoppas det kommer mer av ditt hem också :D

Ha en bra helg, också får vi väl hålla några tummar för att vädret vänder och blir lite soligare. De stora svarta molnen som susar förbi behöver ju inte stanna heeeeela helgen :)

Lisa sa...

Underbart kollage! Gillar dina kollage så gärna fler sådana tack :) Jag är också mycket för blått och vitt just nu, det är verkligen sommar! Ha en fin helg!

Anonym sa...

Älskar blått o älskar collage, så kör på :)
Kram Anna