Visual merchandiser

söndag 20 november 2011

Vardagsrummet i ny skrud och toner av Coldplayjul

Hej på er!

Passar på att städa undan lite, piffa lite för den kommande julen och nej, det blir inget större julpynt det här året heller. Det blir lite glaskulor, zinkstjärnor i fönstret, kanske någon en... ganska dämpat och rofyllt. Jag tänkte att det får bli fokus på julbaket detta år. Hedvig tycker ju att det är så kul att baka. Tänkte att det ska bli saffransbullar med mandelmassa och pärlsocker. Och visste ni att knepet för saftiga bullar är att utesluta äggen? Ägg är uttorkande. Jag läste det någonstans, så det ska jag testa och se om det stämmer.

Och så blir det ju julmusik i form av bästa Frank Sinatra, har ni Spotify så kolla in Frank Sinatra Christmas. Julmusiken som spelas ute i handeln brukar oftas stressa mig mer än att ge den rätta känslan. " A jolly christmas from Frank Sinatra" eller " The Christmas Album". Vill ni lyssna på något modernare så är Coldplays "Christmas lights" riktigt bra. Lalehs "Snö" är riktig magiskt också!

Hoppas att ni får en riktigt fin och mysig söndag! 13 kommentarer:

Camilla sa...

Härliga bilder :) Jag älskar också att lyssna på Frank Sinatras julmusik vid den här tiden :) Så har du fler tips i den musikstilen (med jullåtar) så får du gärna tipsa ännu mer :)

Ha en mysig söndag. Nu ska jag pynta vidare här hemma :D

Charlotta ♥ ohlovely.se sa...

Här får jag ju svar på min fråga. SNYGGT! Jag gillar det sååå mycket. :) Härliga färger. Blev det något IKEA? Är inte en av vaserna som jag skymtar IKEA? :) Har nämligen spanat in dem lite.

Kram kram!

PS: Frank Sinatra är underbar. Coldplay också. Musiken de spelar i affärerna kräks jag på. Tack för inspiration!

Signe sa...

Herlige bilder og en fin julestue i gråtoner :)

Fin søndag til deg!
Signe

Emelie sa...

Åh så härligt och - rofyllt det låter. Här ska vi även hinna med att klämma in diverse födelsedagar som ska firas med pompa och ståt. ;)

Håller absolut dig när det gäller julmusik, jag är en riktig sucker för de gamla ljuva tonerna och deras härliga röster när det kommer till julen. Mmm...

Fin söndagskväll till dig min vän!
Emelie

Marits vita skrin sa...

Hej snygging.

Har jag fel när jag tror din fina rotting stol är från ilva? Jag letar och letar men hittar den inte.
Måste bara ha em sån, ser ju hur skön ut som helst.

Kram kram
Marit

Linda sa...

Vad snyggt!!! Och stolen är så fin :)

Du får säga till om bullarna blir saftigare utan äggen, hade ingen aning :)

Ha en mysig kväll!

Kramar Linda

... sa...

jag kan tipsa om sarah dawn finers Winterland som släpptes förra vintern. Den är riktigt bra, soft och skön och inte så där jätte julig som bjällerklang och rudolf med röda mulen.

Jes/Vita villa vila sa...

Jättefina bilder o mysiga nyanser i vardagsrummet! Superfint!

Kram Jes

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Så fint!! Coldplay är mina absoluta favoriter, har sett dom 3ggr och hoppas dom kommer snart igen!
Gillar christmas light videon.

Kram fina du!

Dessi at [Home and desire] sa...

Coldplay-låten är underbar! :)

sofia fd meandmyhome sa...

Åååååh vad snyggt Terese!!

Åsa sa...

Hej! Jättefina bilder och jag blev särskilt förtjust i färgen på skåpet. har själv ett gammalt skåp som jag tänker måla och har sökt efter en mörkt grå/blå/svart färg. Vet du färgkod och vilket märke du använt vid målningen?
Hälsningar Åsa

Lovisa sa...

fantastiskt fint! blev väldigt förtjust i den fina qvilten/filten. undrar vart går det att få tag på den tros? hör gärna av dig om du har tid, lovisa.franda@gmail.com. tack! :)