Visual merchandiser

söndag 11 december 2011

Det lider mot jul


Söndag 11/12 

I dag har vi tagit det lugnt för att ladda upp för en ny vecka. Hedvig behöver komma i kapp lite efter febern om hon ska kunna vara med i Luciatåget på tisdag. Skönt att ta det lugnt emellanåt, det är ju lätt att bli stressad nu i dagarna. I fredags kom en litet paket från en liten tomte med namnet Anna Mård! Tack! Och den är ju så underbar min lilla tomte. Och så äntligen har jag provsmakat den härliga chokladen som butik Sju Bönor i Helsingborg tog hem till mig och några andra bloggar! Tusen tack för det!! 

Nu, en mysig kväll i soffan!

Lite svar:

Klänningen från Gina fanns i shopen tidigare men kolla i butikerna. 

Frågor har kommit om korgar till julgranar och vart man hittar dem. Loppisar eller trädgårdsbutiker är nog det första ställena jag skulle leta på.  

Och hur funkar dessa med vattning? Jag tror att det funkar med julgransfot i.. 
Dock måste man ju ha en rätt stor korg då. Men det blir nog absolut stadigast. Det finns ju även fina varianter ute på nätet där de använts trälådor. Egentligen så kan man ju ta vad man haver och slå om en säck i jute och knyta fint band runt också. 

En läsare undrar om någon vet vart mattan med eamesstolen hittas. någon som vet?

ggar!

3 kommentarer:

seventeendoors sa...

Gullig uggla! Jag är lite sugen på en gran på ett bord i år..
Här kurerar vi oss också inför Lucia på förskolan på tisdag, hoppas bara att lilla tjejen hinner bli frisk..
Ha en fin vecka!

Desireé | homeanddesire.se sa...

Men hallå. Nu började jag läsa lite om dig. Och såg att du jobbar som VM. Jag tänkte ju söka den där utbildning i Malmö till hösten! :)

Katrina - Dot Dot Dash sa...

love that owl, so simple!