Visual merchandiser

måndag 16 augusti 2010

Tropiskt regn

Min sista semesterdag blev rätt sorglig. Vi upptäckte på morgonen att hela vår källare tagit in vatten i knähöjd. Allt vatten ( ca 60 mm under 2 timmar ) hade tagit sig in genom golvbrunnen och därmed dragit med sig lera. Som tur var sjönk vattnet snabbt undan och kvar var en halv decimeter lera. A hann med att skrapa bort all lera, med fönsterskrapa! innan han var tvungen att åka iväg och jag fick uppbackning av underbara vänner som ställde upp med att passa barn och hjälpa till att spola av och svabba golv. Det gick rätt snabbt och vi har pustat ut, TILLS de sa på vädret idag att i morgon kommer det mera regn, mellan 30 och 50 mm.. SNÄLLA vädergudar, skicka detta regn till Ryssland eller nåt.

Nå idag har jag börjat min första arbetsdag och jag har haft det väldigt skoj. Till och med så att jag jobbade över två timmar! På bilderna ser ni lite bilder på min trädgård, min stora zinkbalja med smultronplantor, min stora ektunna med lavendel och min nyplanterade New dawn ros. Till helgen ska jag skörda mina kryddor inför vintern. Gräslök och persilja ska frysas in och rosmarin och timjan ska torkas.

Hoppas att ni får en trevlig vecka!

5 kommentarer:

sandra sa...

oj stackare! Jag som klagar över lite fukt. Hoppas ni klarar er bättre nästa gång.

Det borde egentligen vara förbjudet med källare.

New Dawn rosen är undebar och blommar långt in på hösten, tyvärr frös min ner kraftigt som typ 90 procent av alla andra av mina rosor.


Kram Sandra

sandra sa...

Nej usch vad tråkigt!! JAg hoppas att inte mer regn kommer!! Kram

Hem och Harmoni Marie sa...

Usch, så tråkigt.... hoppas ni slipper få mer imorgon!

Ha det gott, kram Marie

Jenni - Snickarsbacken sa...

Hej,

Ååh nej! Känner verkligen med er. Hoppas de går att ordna upp sig fort.
Styrkekramar Jenni

Ida sa...

Hej! Hoppas det ordnat upp sig nu och att det inte blev värre sen, hos oss har det fortsatt regna varje dag.. Även om man inte vill så känns det lite höstigt.
Jag letade upp bilderna på ditt turkosa skåp för jag har köpt ett likadant igår och nu har jag ingen aning om vilken färg det skall bli. Du får gärna tipsa mig om du har någon idé! Ha en bra dag Mvh Ida