Visual merchandiser

torsdag 12 augusti 2010

gästtoalett före

I dag ska jag bjuda på något fult. Ni vet, nästan alla visar hur fint det blev efteråt (även jag) men man fick aldrig se hur det såg ut innan. Mest för att man vill visa upp sitt projekt man är så stolt över men också för att det ska inspirera andra. Jag känner nu ( och har gjort länge) att det hade vart kul med bilder på hur det såg ut innan, de ger mig självförtroende att se att alla har vi de där tråkiga hörnen. Fram med mer före!

Det här är mitt gästtoalettsprojekt! Jag tänkte att det är lite lagom stort.
  • Måla om väggarna
  • Spara handfatet som jag tror är sjuttiotal men kan bli fint med ny blandare
  • Ny handukshängare och toalettrullehållare
  • Nytt toalettlock
  • Någon slags tavla eller flera på väggen under hyllan
  • Ny spegel som jag tänkte fynda på loppis.. Det som är smart med den som sitter där är att det är en hylla i väggen bakom. Där har jag just nu tandkräm om man som gäst glömt sin hemma!
  • Något grönt i fönstret, jag undrar om mitt lilla olivträd kan trivas där i vinter.

ps... tipsa gärna om ni kommer på någon ide! Och just ja.. Kängorna i förra inlägget kommer från Nilson.

7 kommentarer:

Smått och gott hos Lina sa...

Tycker det låter som en bra plan du har. Vad är det för lampa där?( Kanske jag bara inte såg den på bilden) Som spegel skulle säker hd's vara snygg, den svarta eller kanske med silver färgad ram?

Du har rätt i att man vill se hur det ser ut innan. Är dålig på att visa det. Men när jag fixade vår gästtoa så hade jag också med före-bild :)

kram Lina

Jen sa...

Måsta bara säga att din "inledningsbild", med morötterna är så härlig, verkligen jättefin. Kanske den är extra fin för mig, för jag älskar verkligen krispiga morötter uppdragna direkt från landet....det är verkligen sommar.

Ha det gott Kram Jen

Emma - white avenue sa...

Hej hej! Kul idé! Ska haka på genast! Har roliga bilder från vår toalett, tagna innan vi flyttade in! Lycka till med toabestyren (hihi) - är säker på att det kommer bli snyggt!

Kramis, Emma!

Emma - white avenue sa...

Hej hej! Kul idé! Ska haka på genast! Har roliga bilder från vår toalett, tagna innan vi flyttade in! Lycka till med toabestyren (hihi) - är säker på att det kommer bli snyggt!

Kramis, Emma!

sandra sa...

Tror det kommer bli jättebra! Vi får snart vårt hus som ska renoveras då kommer det före och efter bilder :-)

HOUSE OF SVEA sa...

Vilken rolig idé! Ja men visst har man många skrymseln som inte är allt för bilsköna. Jag ska nog hitta något före och sedan visa efter... Ska bli spännande att följa ditt toaprojekt!

Kram Anna

Ylva sa...

jag har också en liten toalett som jag planerar att fixa till. Det är dock tajt budget som gäller. Men din gästtoa är som ett spa i jämförelse med min så jag ska bespara alla före-bilderna ;)