Visual merchandiser

söndag 31 oktober 2010

Mysiga hemmatröjor från Gina tricot. Det är alltid kul att vara lite fin även om man bara är hemma och myser. Jag byter alltid om till myskläder när jag kommer hem från jobbet. Så skönt!

Min söta lilla Hedvig med feber. Andra gången nu på en månad. Stackars liten. I morgon blir det massor av Pippi Långstrump på film och lite svalkande glass.

Jag tycker att blommor är det svåraste som finns. Jag tycker att alla sorter som är fina är otroligt svåra att sköta.. utom pelargoner men de är ju lite halvrisiga vinterhalvåret. Sen så finns det ju fina blommor som Murgröna och Myrten, men svåra att komma i håg att vattna i lagom mängd tycker jag. Nu har Saint Paulia fått flytta in och de har faktiskt levt i en månad!

1 kommentar:

Lantligt i smultronbacken sa...

Tråkigt med feber på små barn, men det verkar vara vanligt i dessa tider nu. Hoppas hon kryar på sig snart och att det hjälper med lite pippi imorgon.

Jag lyckas sällan med blommor heller. Istället för att köpa nya nu när pelargonerna börjar säga ifrån så tog jag in några små minigranar. Det blev faktiskt inte så juligt som jag trodde så jag är nöjd.

Kram