Visual merchandiser

tisdag 12 oktober 2010

en ful hall

Hemma hos oss har vi en ful hall. Eller groventré som det brukar kallas. Golvet är ingen trevlig syn, det skulle behövas ett nytt. Plattorna har olika tjocka fogar och vissa plattor har det gått flisor ur. Väggarna behövs målas, spacklat har jag redan gjort som ni kanske ser? hihi. En lampa behövs i taket, en som man inte kan gå in i eftersom takhöjden är rätt låg. Hatthyllan har jag faktiskt skruvat ner för att byta ut mot en ny lösning. Den var rätt ranglig och trist.

Mitt största problem just nu är faktiskt lusten att måla, leta hatthylla och övertyga mannen om att vi måste prioritera golv framför tvätt av tak. Inspirationen ligger på låg nivå, men har ni förslag så lyssnar jag gärna på dem!

8 kommentarer:

lillstrumpan... sa...

Kanske är en klen tröst, men kolla in hur vår hall såg ut under ett halvårs tid. Så kanske det känns lite bättre sen. ;-)

Hoppas dock att inspirationen snart återvänder!

kram

Jenny sa...

Jag har inga förslag men måste bara få påpeka att det skulle vara underbart att ha ett fönster i hallen som ni. Vi har bra mycket mindre hall än så där och BRA mycket mörkare!
Blir att kul att se vad du hittar på! (När orken kommit tillbaka.) ;)

Anna sa...

Jag skulle nog ha en bänk under fönstret där man kan sitta och ta på skorna. Och bara vanliga krokar på väggen på olika höjd att hänga kläderna på. Och kanske en smal stapel med korgar från golv till tak för förvaring om det finns plats.
Jag tycker personligen att det är ganska kul med tapet i hallen, just eftersom det inte är ett rum man vistas i längre stunder. Så kan man våga ta ut svängarna lite med färg och form att bli glad av. Jag tex älskar Josef Franks mönster.
Hoppas inspirationen kommer tillbaka snart =)

Marielle sa...

Jag vill tipsa om IKEAs hylla LERBERG med 4 st vita AGEN korgar i olika storlekar i. Det är jätteenkelt och fint, och lättplacerat. Sväljer också en heldel vantar, mössor mm som det lätt blir den här tiden på året. Sen håller jag med Anna här ovanför, tapet i hallen blir ofta jättefint, särskilt när ni har fönstret som släpper in mycket ljus. Lycka till!

Marielle sa...

Oj, såg att det fanns många LERBERG, jag menar den vita smala för 149 kr.

M a d a m e M o r e l l sa...

Du finner nog en lösning för din hall. Vill bara säga att jag gillar din blogg!
Jessika

Husprojekt Drömhus sa...

stiltje har en massa fina golv, kanske stjärngolvet eller ett handslaget golvtegel hade varit snyggt i kombination med en lantlig hatthylla.

Fast det är svårt att säga, har inte riktigt hunnit kolla in hur ni har det i de andra rummen, vad ni har för stil, men när jag läste gammalt stenhus så kunde detta passa in.. allt beror ju såklart på hur mycket pengar man är beredd att lägga.

Lycka till, spännande att få se resultatet.. när du fått tillbaka inspirationen dvs.. det kommer & går sånt där :))

Anonym sa...

Golvet kan man dölja under en dörrmatta (en stooor som man köper per meter och tejpar ihop). Mycket praktiskt och lätt att dammsuga när den ser allt för förfärlig ut ;)