Visual merchandiser

söndag 24 oktober 2010

Hyllan i köket är fylld med porslin i vitt, nedanför ser ni min fina lykta från Walter
och Co som redan fått byta rum. Jag behöver nog kanske en till?


Jag känner att energin är på väg tillbaka. I dag har jag städat en hel del i köket och plockar bort allt porslin som känns somrigt. Jag börjar längta lite efter julen och är faktiskt klar med en del av julklapparna. Kanske lite tidigt men när december väl är här så vill jag bara njuta av pepparkaksbak, lussebullar, Hedvigs lussetåg på dagis och julpyssel. Stress blir det nog av på jobbet. Det blir den första skånska julen och dessutom den första i huset. Det ska bli så mysigt med julgran, sprakande brasa och att se Hedvig träffa tomten igen.

Ps! Jag såg en butik som hade en hel del Walter och Co som hade namnen på alla husen. De är tydligen gjorda som en by? Det fanns höghus, herrgård osv. Någon som vet vilken sida jag menar?

10 kommentarer:

Graadskan sa...

Jag har precis fått hem en beställning från Broarne. Där har de massa fina zinkhus och jag tror att de har namn på alla, så som du beskriver! Kolla där!
Kram Camilla

Hem och Lycka sa...

Vitt porslin är det vackraste.. Längtar också efter julen och att boa klart inför januari.

Walther kallar bara husen house så det är nog något butiken i fråga själva hittat på för att beskriva storlekarna och göra det mer tilltalande, men visst är det mysigt!

Hoppas allt är väl med dig,
kram

HOUSE OF SVEA sa...

Så fint, det är rofyllt med vitt porslin. Visst är de fina lyktorna från Walter man kan inte få för många så en till kan du nog klämma in =) däremot vet jag inte vilken sida du menar men jkag skulle själv vilja få nys på den.

Kram Anna

Jenny sa...

Hej Therese!
Vad fint du har det på dina hyllor, sådär skulle jag oxå vilja ha det i vårt kök.

Önskar dig en trevlig vecka!

kraam Jenny

Lantligt i smultronbacken sa...

Det är jätteskönt och smart för plånboken att ha köpt många julklappar redan. I december månad går det åt tillräckligt med pengar ändå när det ska handlas mat och ha mysdagar varje dag. Vi försöker att göra så varje år och det är kanon.

Kram

Anonym sa...

Vilken underbar blogg du har. Mina walther hus har jag köpt på Broarne och där klickade jag hem skola, höghus och villan så det kanske är där du har sett namnen.
//Johanna

Jen sa...

Fint med det lilla zinkhuset mot allt det vita!!

Ha det gott Kram Jen

Amanda sa...

Hej! Jag såg precis att Koffert har flera stycken och om man anger fyraårstider i kassan så får man 20% rabatt. Det kanske vorde något?

Kram Amanda

Anonym sa...

Hej hopp! Vart är dina hyllor ifrån??? Vill ha :)

Stor kram från Stockholm

<3 nela

Anonym sa...

Hej hopp! Vart är dina hyllor ifrån??? Vill ha :)

Stor kram från Stockholm

<3 nela