Visual merchandiser

måndag 29 november 2010


Att måla om eller inte måla om, det är frågan! Jag kan ju erkänna att det inte känns så latjolajban att julpynta i min planerade Day home/ Tine K julstil med en skrikturkos skänk. Den var underbar i somras när pastellerna var framme, då älskar jag den. Jag funderar på att satsa på en färg som jag faktiskt kan ha året runt. Jag klickade runt lite på Alcro och hittade några färger som jag kan tänka mig och som passar utmärkt med julens röda och alla sommarens färger. Jag gillar färgen Lammull , men jag undrar hur den ser ut på skänken. Vad tycker ni?

19 kommentarer:

Mimmi sa...

Svårt, svårt... tycker lamullen ser lite för gul ut, men det är så svårt att se på en skärm. Jag gillar din skrikturkosa ändå, men om jag skulle byta till en mildare färg skulle jag nog leta efter någon ljust gråblå. Eller vit. Eller trären.
Kram

sandra sa...

Å den är ju så fin som den är och snart är ju julen förbi och man vill ha energikickar och det får man ju bara man ser på skåpet. Jag blir alldeles glad av att titta på det, men har man fått för sig något i huvudet så är det svårt att ändra. Måla om det gör dig lyckligar. Det brukar bli bäst så

kram

Emma - white avenue sa...

Lammull var supersnygg! Jag tyckte även att den som hette duva var fin! Men det är svårt eftersom det säkert kommer att se ganska annorlunda ut när det väl är målat! :)

Lycka till!

Stor kram, Emma

Jenny sa...

Lammull var jättefin. Hade nog själv gjort den snäppet mörkare och vit inuti. Men den den färgen gör sig nog väldigt bra mot golvet och väggen. Jag röstar på att måla=) kram kram

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Jag såg en mattsvart liknande skänk en gång, men ja det är kanske lite tungt mot sommaren?! Den var iaf riktigt snygg och målad på något speciellt vis! Gillar verkligen den pippiturkosa färgen men förstår din julkänsla! Vitt är alltid fräscht så kan man pryda den men färgklickar!

KRAM!

Anonym sa...

Visst den kanske ser "fel" ut just nu på senhösten och kring jul, men om bara någon dryg månad kommer man se den i ett helt annat ljus. Jag älskar färgen och skulle inte måla om den! Om jag var tvungen skulle jag välja vitt.

Lycka till!

Sofia

Stort och litet Löf sa...

Jag blir oxå glad över att se den :)
Förstår att valet är svår, men jag hade nog ändå målat den vit om jag måste välja.

Ha en bra dag!
/Anna

Inredningsgalen sa...

Kan hålla med, gillar alla turkosa inslag man ser på bloggar, men inte i mitt hem, funkar inte!
Låter som en bra färg, själv målade jag en byrå i sovrummet grafitgrå, super snyggt till vitt, svart, rött jag nästan allt!
Lycka till, blir det inte bra är det bara att måla igen!!!

Industri house sa...

Jag hade valt färgen i lammull!
Jag tycker den ser jättefin ut,inte för att jag inte gillar den turkosa för den är också jättesnygg!men i längden tror jag att lammullen passar till det mesta.Ja det är inte lätt det där
med alla olika färger som finns!hoppas du hittar en färg som du blir nöjd med,kram jessica.

Villa Hemmet sa...

tjena

Tycker att den är superfin. Kan du inte matcha med lite svart och ha den i en hörna tills det vårar igen :)

kram o hoppas att allt är fint

Tina // Peppar och Vanilj sa...

Jag tycker att den är fin men skulle själv välja något åt det gråa hållet...

K r a M // T i n a

Jenni - Snickarsbacken sa...

Åh jag tycker den är så pigg och egen. Förknipar den så med dig :)och din stil. h.Jenni

Anonym sa...

Fin header! :)
Följa varandra med bloglovin?
kram www.socosy.blogg.se

Anonym sa...

Hej!
Första gången jag hittar till din sida! Just tack vare bilden på det fina skåpet som syntes på en länk till din blogg från en annan!
Visst skulle det vara fint i en annan färg... men jag tycker att det är skitsnyggt tufft och helt underbart att titta på!
Ta bara bort tavlan så blir det inte så sommrigt... svart,silver, zink med många flera färger skulle ju passa bra nu vid jul!
Men jag förstår dig om du målar... är själv sån som tröttnar och hela tiden målar och flyttar runt här hemma!
Nu ska jag kika runt lite här på din jättefina blogg :)
/Johanna

Johanna sa...

Jag tycker också att den är jättefin och speciell- men jag kan tänka mig att man tröttnar och känner sig låst färgmässigt. Grått kan nog bli fint, som någon annan skrev!

SödeSara sa...

Nooo! Måla inte om de underbara skåpet! Har varit tokförälskad i den sen fötsta gången jag såg den! Den kan få övervintra hos mig om den inte passar in i din "jul exponering" :)!! Kram å en riktigt god jul.../ Sara med lilla Esma

Anonym sa...

Hej !
Vilken fin blogg du har. Och dessutom heter min äldsta dotter Hedwig så det gör ju lite extra :)

Alcros Lammull är en fin kulör, men jag skulle råda dig Sparris istället. Den är lite mer mättad och skulle få skåpet mer "på plats"...om du förstår vad jag menar!?
Lycka till!
Lena Karls

Helt Enkelt sa...

hej hej,

jag är egentligen helt fel person att säga något om färg, eftersom det målas hejvilt härhemma beroende på humör :)

den turkosa är ju ett glädjepiller för all del men gör också att du kanske känner dig låst.
lamull å andra sidan blir nog lite för mesig. den färgen hade nog gjort sig mot en mörkare vägg.

jag hade nog gått på en varmt mellangrå färg som är lätt att kombinera med det mesta.

hälsningar
Anna-Malin

Bofinken 5 sa...

Nej måla inte!
jag har ett skåp i samma färg och kände samma som du inför julpynet och gick även jag i färgbytartankar. Men NEJ, julen är ett par dagar om året resten av dagarna är ju färgen helt underbar:)