Visual merchandiser

måndag 21 december 2009Ja man kan väl kanske kalla det att jag har gått in i bloggväggen? Ha ha. Alla fina saker jag har i min ägo ligger nu nedpackat i kartonger. Lite medvetet sådär också så har jag packat ner allt nytt, allt fint och allt som kryddar till vardagen. Min taktik är att det kommer blir sååå mycket roligare att packa upp alla kartonger när det finns en massa fina saker man längtat efter och i vissa fall glömt bort. Den 15 januari får vi nycklarna och börjar då slipa och måla trägolv. På bilden ser ni en gammal lucka som sitter i väggen i köket. Undrar vad den användts till? Jag har faktiskt inte ens kollat vad som gömmer sig innanför luckorna.

7 kommentarer:

Pia sa...

Hmmm, ja, jeg undrar også på hvad luckan har været använt till:-)?

Önskar deg en riktig god Jul:-)

Kram:-)

Graadskan sa...

Spännande med en lucka med hemligt "innehåll"! Ser ut som någon slags ugn...

Hoppas du får en riktigt god jul!

Kram Camilla

Hem och Lycka sa...

Häftigt med nya huset, hoppas på massa bilder sedan på förändringen!

Är luckan över en gammal spis? Eller kan en gammal spis/vedugn el liknande ha stått där? Jag bläddrade i en inredningstidning och där fanns en liknande lucka över en spis. Luckan var en gammal variant av mikrovågsugn, de hade för många år sedan gjort så för att sätta in mat för värmning.

kram och god jul!

Julia sa...

Bakugn?
Vi har också haft en men på 70 -talet revs exakt allt vackert i vårt hus :(

Höres, jag är vrålsjuk :( Känns så orättvist, varför två dagar före jul liksom, jag som äntligen har all tid i världen att fixa o dona med barnen.

Kramis!

Villa Hemmet sa...

Hejhallå

Kikar förbi o önskar God Jul o Gott Nytt! Är såå nyfiken på ditt fina hus... hoppas på måånga fina bilder under 2010.

kram på dig

Anonym sa...

God jul och god flytt!!! Bra ide att packa ner godsakerna, då går det undan sen!! Ha en härlig jul nu, sen blir det jobba av med golv och allt. Kram!!

mamamekko sa...

GOD JUL! Ser fram emot fina bilder från huset nästa år. :) KRam