Visual merchandiser

söndag 15 mars 2009


Nu har jag fått min älskade iPAL. En bröllopspresent som kommer att vara igång tills den brakar ihop. Vilket ljud, fantastiskt bra! Jag köpte min på Bagaren och Kocken i måndags och i onsdags eftermiddag stod den hemma i mitt kök. Jag önskar att jag hade skaffat mig en tidigare, för den är verkligen bra. Jag kopplar min iPod Nano till den och så lyssnar jag på favoritmusiken. Jag har även passat på att köpa lite vårfina blommor till köket och oj vilken mysig känsla man får direkt. Jag har även passat på idag att kratta bort löv, klippt ner vissa växter och plocka skräp i trädgården. Jag såg till och med några nyckelpigor. Lite söta vårblommor som ska pryda trappan har också inhandlats. Nu väntar jag bara in värmen sen ska jag fortsätta ute i trädgården.

5 kommentarer:

Malin sa...

Åhh så fin. Jag vill också ha! Jag har en skitradio från ullared i köket nu:( Sprakar mest i den..haha. Kram

Emmy & Ture sa...

åh vad synd! de har/hade nämligen 20% rabatt på Ipal hos designonline. Men kunde spara 500 kr till något annat roligare :)


Men jag är riktigt avis på dig nu ;-) Vill också haaaa.. men en dag ska den bli min :)

/Emmy & Ture

Anna sa...

Åh en sån vill jag också ha,till mitt nya kök!

Härligt med vårkänslor.
Kram

Pysselsyster sa...

Hej vännen!
Tack för rara ord i min blogg. Nä kameran är inte ny men jag kanske har blivit bättre på att bruka den ;-)
Hursomhelst är det mkt lättare att få bra bilder nu när ljuset återvänder. Du är ju något av ett proffs! Ljuvliga bilder!
Och lite avis på radion måste jag nog erkänna att jag blir.

Kram

MiaMaria sa...

finfint. måste oxå köpa blommor. De i vardagsrummet har tillochmed fått sig spindelväv =). blev inget fika här idag, Elliot och David är sjuka. Kram / Maria