Visual merchandiser

måndag 16 mars 2009
Jag har ju tänkt visa köket så många gånger. Det är inget jag direkt har stressat över då jag inte är speciellt stolt över det. Vi köpte vår lägenhet för 2 ½ år sedan och hela lägenheten var nyrenoverad. Och både för miljö och ekonomins skulle så får det vara som det är. Vi är ju i familjen nu och vi kommer nog inte att bo här i så många år till. Så jag står ut så länge och drömmer om mitt lantkök med porslinsho och vita trägolv. Jag vet precis hur jag ska ha det, det är bara lite pengar och hus som saknas. Men jag hade faktiskt kunnat ha det värre, det är bara min fåfänga som spelar in. I mitt paket från Bagaren och Kocken kom även min Kitchen Aid, en vit! Klassisk färg som håller livet ut. Även om den ljusblå var väldigt fin.

1. Bild på mitt lilla kök. Köket är från Noblessa.
2. Planteringsdags! Mitt tips är att stöter du på små söta lerkrukor så kööööp! Fint till vår, sommar, jul och gå bort gåva.
3. Min nya kärlek. Min Kitchen Aid.
4. Underbart diskmedel i fin flaska. Och söt lantlig diskborste. Båda från Julias vita drömmar

22 kommentarer:

En liten smula sa...

Hej! Alltid finns det något man vill ändra på...Jag skulle gärna också göra massor åt vårt kök, riva befintligt och lite väggar och byta golv osv osv :)

Jag skulle också gärna ha en Kitchen Aid! Jag tycker att färgerna är jättefina men som du skriver, en vit håller ju i längden. Den dagen jag slår till blir det nog en vit för mig med.

Ha det bra! /Sara

Min lya och jag sa...

Det var väl det jag förstod,att det skulle vara fint:-) Som vanligt när du visar något från ditt hem och dina alster.

ha det gott!! //Linda

In my house sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅååååååå, vilka härliga bilder.... Sån vårkänsla jag fick nu!!!! *I LIKE*

Kram josse

Inredningsgalen sa...

Ser att kitchen aiden har kommit på plats, har den provbakats ännu???

Nilla /Le Petit Paradis sa...

Köket är ju jättefint! Jag kan i och för sig förstå om du hellre hade det mer lantligt men var sak har sin plats. Tack för titten!

Carina sa...

Hej

Jag tycker köket är snyggt.
Men visst får man anpassa inredningen efter ekonomin.
Flera gånger om.
Men lite piffning här och där gör ju ändå det till sitt.

Ha en bra dag!

Kram

Signe 1 sa...

Jättefint kök! Du kan vara mer än nöjd! Ha en fin kväll, kram Sofia

Stora och små drömmar sa...

jag tycker du har ett jättefint kök, själv har jag ett som ser värre ut men då det kostar så mycket att göra om köket får det vänta ett tag till ha det bra kram jessica

Smått och gott hos Lina sa...

Ja men det var ju fint ditt kök! Vitt och fräscht! Förstår att om man lägtar efter något annat så vill man inte vänta, men huvudsaken är ju att det är vitt iaf :-)

Du har ju så härliga detaljer med krukorna, KA, diskmedlet, kökshandduken osv.

Ha det bra!
Kram Lina

Pysselsyster sa...

Var stolt över ditt kök. Det är superfint!
Grattis till KA. Vad vankas det för gott?
Den kommer att bli jättesöt, klänningen, på din lilla sessa. Byxorna fanns bara i småstorlekarna tror jag. Och solhatten, såg du den?

Kram

Bitteliten sa...

jeg syntes kjøkkenet ditt var fint jeg, selv om jeg selvsat forstår at du ønsker det porselens vask og trgulv... det står på ønskelisten her også, men det er mange ting som skal fikses før kjøkkenet står for tur gitt...

Johanna sa...

Fint kök!
Undrar lite vad det är för bänkskiva ni har??? Är det sten eller laminat?
Vi håller på som bäst med att byta kök och vi är inne på en grå granitskiva som påminner lite grann om er... vore kul att höra vad du har att säga...
även om du nu vill byta kök.. och jag som tycker ni har det FINT!
/Johanna

♥ Hedvig och Jag ♥ sa...

Johanna.. det är i sten och satt är när vi flyttade in. Positivt är att smutsen inte syns! Vi har användt den i två år nu och det ser lika fint ut nu som då. Det tål ju en hel del.

kardemumma sa...

Alltid lika snygga bilder. Jag tycker ditt kök är en dröm jämfört med mitt :) och du har ju alla snygga detaljer (vit KA,vit Tivoli snygga diskmedel och söta blommor).
Ha en underbar vecka!
Kramar C

Lina sa...

Det finns alltid mycket man vill ändra på! I bland finns varken tid eller pengar! Vi skall göra en liten minirenovering av köket. Ny bänkskiva och porslinsho. Kakel och ny fläkt. JAg är dock väldigt avis på dig som har en fin Kitchen aid!

Stämningsfullt sa...

Hej!
Ni har ju jättefint kök! klart att du ska vara stolt över det!
Lyixgt med en Kitshen Aid. Nu blir det nog mycket gott :)
Kram!

Inredningsgalen sa...

Hej du!
Ja visst är kökslamporna snygga, stilrena!
Missa inte tävling inne hos mig!!!

Useful Art sa...

Vet precis hur det är, bor ju också i lägenhet men vi ska flytta snart till en 3a iaf istället för en 2a. Man har så mkt drömmar o önskningar om det perfekta köket. Men nån gång, då ska det bli som i den där drömmen iaf :) Och säkert för dig också, man får ha lite tålamod :)
Men så länge så tycker jag att ditt nuvarande såg riktigt fint ut också!

/Sara

♥ Mitt vita hus ♥ sa...

Grattis till skönheten=) Vit håller alltid ju=) Kram M

Snickaregården sa...

Jag tycker ditt kök är en dröm i jämförelse med mitt även om jag förstår drömmen om porslinho och trägolv för den bär jag också på. Det är ju som sagt vitt iallafall. Och en KA..
Provbakat något?
Kram Maria

Emma sa...

jag har oxå flyttat in i ny lägenhet o köket e verkligen trist. Sparar till att byta hela köket. Jag älskar också det lantliga, men jag gillar ändå ditt kök. Du har verkligen lyckats få till det fint :)

Vit Romantik sa...

Jag tycker erat kök är fint det är ju vitt iallafall:) Så fin den är Kitchen Aid!! Försöker övertala min kära sambo att då skulle han få nybakat bröd varenda lördagsmorgon om vi köpte en sån, har inte lyckats ännu!!!
Mvh Johanna Vit Romantik