Visual merchandiser

lördag 4 december 2010

Nyårsplanering
I dessa vackra glas skulle jag vilja skåla ur när vi välkomnar det nya året! Det är Efva Attling som står för designen och Orrefors som blåst glaset. Jag tycker det är så fint med ringen nertill. Just detta glas går på 32 760:- och ringen är i vitguld med 36 briljantslipade diamanter! Jag tror dock att den enklare men lika fina varianten som är ett 2-pack för 1099:- är lite mer i min prisklass, fniss. Något jag får skriva upp på önskelistan tror jag! Synd att jag missade dessa när jag gifte mig, de hade varit vackra att skåla med, nåja det kanske kommer fler högtidliga tillfällen. Jag hittade massor på en sida som heter http://www.artglassvista.se och inser att jag skulle nog behöva fylla på och rensa ur mitt skåp med glas.

Jag har faktiskt börjat planera nyårsmenyn lite, jag tycker det är lite roligare än julmaten. Det är ju samma varje år, traditionellt och mysigt men på nyår vill jag testa nya saker. I år kommer det att bli en underbar förrätt på pilgrimsmussla, blomkålscreme och baconströssel. Huvudrätt blir definitivt ryggbiff med Chimmichurry. Efterätter är jag faktiskt rätt dålig på. Någon med ett säkert kort?

3 kommentarer:

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Mm menyn lät underbar! Vi är alltid samma gång på nyår som gör knytis med massa smårätter. Vet inte riktigt va vi ska ta med iår än.

Vi skålade faktiskt i dom glasen när vi gifte oss, såhär i efterhand hade jag nog hellre valt den kupade modellen men dom här är himla fina dom med!

Tack för inspirationen här, ska göra en äppellykta till helgens dop!

KRAM

Elin sa...

Funderar på att inhandla dom där glasen (ja, den billigare varianten) till vår bröllopsdag, skulle kännas lyxigt att skåla i dem på vårt kommande bröllop. :)

Maja sa...

En lyxig och lite spännande dessert från Spanien är att hälla sorbet i ett högt glas, hälla på lite färska frukter (hallon t.ex. ) och sen hälla på mousserande vin. Roligt och lyxigt att använda riktig champagne, men en söt spumanti eller cava går ju lika bra. Den blir det i alla fall hos oss i år!:o)Och till barnen kan man göra samma fast med alkoholfri cider.