Visual merchandiser

onsdag 28 juli 2010Jag tror att nyår, det är egentligen på hösten. För mig så känns det mer som en nystart när jag fått vila ut över sommaren, fyllt på med energi, fått lite fin färg och känner mig redo att ta tag i nya saker. Just nu har jag fått ordentligt med inredningslust och jag ska släppa in mer färg i mitt hem, jag känner att det ger mig energi och skaparglädje. På bild ser ni en söt liten albinokänguru som vi såg på zoo förra veckan. Jag tycker att bilden känns lite som Alice i underlandet på något konstigt vis. Jag vill också passa på att tacka för Karlskrona-tipsen! Jag ska skriva ner dem allihop.

Någon som har ett tips på doftljus? Jag skulle vilja ha Mor cosmetics Marshmallows men den verkar inte finnas någonstans.

3 kommentarer:

mali-mo sa...

Så koselig det er her på bloggen din! Ønsker deg en fortsatt flott sommer ;)

Julias vita drömmar sa...

Mycket "sagoaktig" bild, underbar!
Jag har ett lovely dofgtljus från Soul of Himla i butiken, doftar lyxigt och fantastiskt gott. Precios morning heter doften.

Mmm, jag ska med ha in lite mer kontraster i form av trä, naturfärger men också blommigt, jaaa gud så jag längtar till GG leveransen :)

Kramis

Stora och små drömmar sa...

Ja man får en massa energi på somman och nu ser jag fram emot en mysig höst med massa tända ljus:) Ha det så bra Kram Jessica